Nnywellness.com

Hvordan manuelt Program en Innovage Jumbo fjernkontroll for DIRECTV


Innovage Jumbo fjernkontrollen er en universell fjernkontroll som kan programmeres til å betjene mange av enhetene du har koblet til hjemmeunderholdning systemet. Denne fjernkontrollen har en stor kropp og knapper gjør det vanskelig å miste. Hvis du har denne fjernkontrollen og kabelboks DirectTV, kan du programmere fjernkontrollen til å betjene denne enheten du holder alle utstyret under kontroll av en fjernkontroll.

Instruksjoner

• Slå på boksen DirectTV og TV som er koblet til ved å trykke på "Power"-knappen på sin fjernkontrollen eller selve enheten.

• Velg Innovage eksterne boksen og trykk og hold nede "Koden søk"-knappen i tre sekunder. Etter tre sekunder den røde lampen øverst på fjernkontrollen lyser og forblir på at programmeringsmodus har startet, og du kan nå slipper knappen.

• Trykk på "Satt"-knappen øverst på fjernkontrollen. Indikatorlyset blinker og deretter lyser. Bruk talltastaturet midt på fjernkontrollen til å angi koden "200." Ikke hold knappene og kort pause mellom hver enkelt. Når ferdig, slås lampen av.

• Fjernkontrollen for DirectTV boksen og trykk "Power". Hvis enheten slås av, slå den på igjen med knappen "Power" og teste alle funksjonene på fjernkontrollen for å sikre at du har full kontroll over enheten. Hvis ikke, gjenta prosessen med disse kodene til du finner en som fungerer fullt med fjernkontrollen: 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 og 217.