Nnywellness.com

Trailer ledninger problemer


Trailer ledninger problemer

Alle trailere, uansett størrelse, må fungerende lys for å operere på offentlige veier. Trailer ledninger problemer ofte resultatet i tapt tid og penger. Riktig ledninger av en trailer gjør bilen har fungerende kjører lys, blinklys, bremselysene og bremser.

Ikke-fungerende lys

Mange faktorer føre lys som ikke fungerer skikkelig. Korrosjon i lett plugg eller pigtail kan resultere i lys som ingen lys eller flimre. Jording problemer, shorts i ledninger seletøy og klemt ledninger resultere i ikke-fungerende ledninger. Noen ganger, pluggen selv forårsaker problemet og må erstattes.

Blåst sikringer

Når kjøretøyet sikringer holde blåser, sjekk alle trailer ledninger å sikre bare ledninger ikke er berøre metall eller klemt ledninger. Dette fører til en kort, som blåser sikringen. Når du har eliminert muligheten for en kort, beregne amp belastningen i traileren og sammenligne den med bilens spesifikke karakterer.

Forankring problemer

Når alle lys og bryte funksjonene ikke fungerer på samme tid, kan en jordingstilkobling ikke være sterk nok. Kalles også en uke bakken, er bakken ikke håndtere mengden strøm som kreves av alle funksjonene. Ifølge ROFB.net, en et nettsted viet til utendørsaktiviteter, er en brukket jordingstilkobling den vanligste trailer ledninger problemet. Kontroller tilkoblingen av slik det er rent og sikkert. Ground ledninger på kjøretøy og tilhengeren skal være sikret rust-fritt delene av metall rammer. Alle baklysene skal være jordet og koblet ved å omgå noen ledd.

Feilkoblede kabler

Noen ganger stemmer ledningene på et kjøretøy ikke overens med ledninger på en tilhenger. Signaler er krysset forårsaker bremsene funksjon når running lysene bør være på eller blinklys å krysses. Bruk av tilkobling diagram, koble ledningene på bilen plugg å samsvarer med trailer.

Trailer Wire farger

Mange forutsetter fargekodede wire fargene konsekvent gjennom hele ledninger av en trailer. Fargekoder for kablene er bare bra for lengden på tilhengeren plugg gris-tail. Ledningene fra gris-halen bremser eller lys kan være hvilken som helst farge. Fysisk Følg å sikre at det riktige ledningen.