Nnywellness.com

Hvordan installere en hjemmevideo kamera garanti System


Hvordan installere en hjemmevideo kamera garanti System

En hjemmevideo kamera garanti system gir et hus betyr å overvåke sitt hjem. Et trådløst videokamera sammen med en trådløs mottaker gir en teknisk-fri metode for å installere et hjem video kameraet sikkerhetssystem. En rekke disse trådløse systemer er tilgjengelig på elektronikkbutikker til varierende priser. Installere en trådløs hjem video Kamerasystemet krever ikke at et eksisterende trådløst hjemmenettverk som brukes for en datamaskin, fordi kameraet og mottaker gi sitt eget nettverk. Konfigurere den krever ikke noen spesielle verktøy eller bruk av en datamaskin.

Instruksjoner

• Plasser de 3 trådløs video-kameraene på forskjellige steder i huset, for eksempel et kamera overfor inngangsdøren, en annen overfor en bilde-ruten og den tredje mot en dør som fører til utsiden. Mål linser av mot et område som er under overvåking.

• Koble kameraet strømforsyningen til kameraet og en AC stikkontakt. Utvid den eksterne antennen på kameraet hvis den finnes, eller vinkel en fast antenne på kameraet, enten eksternt eller internt, i den generelle retningen av hvor du skal overvåke video fra i huset, for eksempel, en soverom eller den.

• Plass wiireless video mottaker ved TV som du vil bruke til å overvåke kameraene i hjem video Kamerasystemet. Utvid en ekstern antenne hvis den finnes. Ellers vinkel fast ekstern eller intern antenne i den generelle retningen av minst ett av kameraer.

• Koble trådløse video mottakerens strømforsyning til trådløs video mottaker og en AC stikkontakt.

• Sett en enden av en S-Video-kabel til S-Video utgang på video mottaker. Hvis det er ingen S-videoinngang, bruk en komposittvideokabel og sammensatt utdata på mottakeren i stedet. Koble den andre enden av videokabelen til S-Video eller sammensatt inndata på TV (avhengig av hva slags kabel brukes).

• Slå TVEN på, med dens fjernkontroll. Trykk på "Menu"-knappen. Velg "Video input" eller en variasjon, avhengig av merke på TV. Velg videoinngangen som videokabelen er knyttet til, og trykk på "Meny". Trykk på strømknappen for å slå på video mottaker på.

• Se video på TVEN fra en av de video kameraene som er installert i huset. Skyv bryter på kameraet på video mottaker bytte fra et kamera til en annen, med de tilhørende video visningen på TV-skjermen.

Tips og advarsler

  • Plassere et kamera i et hjørne høyt oppe på veggen, for eksempel på en høye bokhylle - vil gi bredeste visningen av området linsen er rettet mot.