Nnywellness.com

Spesifikasjoner for en 2000 Daewoo Lanos


Daewoo Lanos var en subcompact produsert av koreanske bilprodusent Daewoo mellom 1997 og 2008. Den hadde fire: The S modellen var en ganske nedstrippet modell som kom i en kombikupé samt en sedan, SE hadde flere alternativer og kom som en kombikupé i 2000 og SX var toppen av linjen modellen, og var produsert som en sedan.

2000 Daewoo Lanos motor og ytelse spesifikasjoner

I 2000 Daewoo Lanos kom med en 1,6 liter doble overliggende kamaksler motor med fire ventiler per sylinder og 105 hestekrefter. Den hadde en bensininnsprøytning, to skivebremser, uavhengige spankulere hjuloppheng og semi-uavhengige Flerkobling bakhjulsoppheng. Lanos hadde også servostyring og et ventilasjonssystem som tillatt resirkulering av luft. Det hadde ekstern utgivelser for bagasjerommet eller kombi og gass cap døren. Det hadde også en plast rattet og en passasjer vanity speil og intermitterende vindusviskerne.

2000 Daewoo Lanos eksteriør spesifikasjoner

I 2000 Daewoo Lanos var malt med enten metallic, var sort eller glimmer maling og støtfangere foran og bak malt for å matche bilen. Sidespeil var justerbar fra inne i bilen, og bilen hadde farget glass.

2000 Daewoo Lanos interiør spesifikasjoner

I 2000 Daewoo Lanos kom med produsentens egen lyd system med fire høyttalere. Lagring inkludert en front-konsollen oppbevaringsboks, døren lommer på begge sider, hanskerommet og koppholdere. Sikkerhetsutstyr som fulgte med Lanos inkludert justerbar foran og baksetet belter og forsetet hodestøtter, samt fører og passasjer kollisjonsputer.

2000 Daewoo Lanos SE oppgraderinger

2000 Daewoo Lanos SE hadde noen utvendig oppgraderinger over S modellen, inkludert strøm sidespeil, en takspoiler og halogen lykter. Inne hadde kombi området en Last dekning. SE også hadde makt låser og elektriske Vinduer, høflighet lights, en dør gløtt advarsel og en turteller. Alle spesifikasjoner for motor og ytelse var de samme som på S-modellen.

2000 Daewoo Lanos SX oppgraderinger

I 2000 Daewoo Lanos SX lagt tåkelys utvendig pakken som fulgte med SE modellen. Inne i bilen lagt SX aircondition, Innbruddsalarmer, og oppgradert klut og velour møbeltrekk. Alle spesifikasjoner for ytelse og håndtering forble de samme som på SE og S modeller.