Nnywellness.com

Hvordan å kalibrere en skarp 52-tommers LCD


Hvordan å kalibrere en skarp 52-tommers LCD

En ny LCD-TV kan være en stor forbedring over det forrige settet. Når bildet du ser er produksjon innstillingene som ikke kanskje det beste alternativet for visningsområdet. Det beste alternativet er å kalibrere TV, som ikke bare gir et flott bilde men spare penger. Ved å følge noen få trinn kan du spare penger ved å kalibrere TV selv.

Instruksjoner

Hvordan å kalibrere en skarp 52 tommers LCD

• Velg stedet du vil du plassere TV. Når du kalibrerer TV vil innstillingene være best for eksakte området som det er i. Hvis du flytter TV er det mulig at du må kalibrere den. Når du velger det beste området koble alle lyd- og alternativene som surroundlydsystemer, blu ray-spillere og kabel- eller satellitt-mottakere.

• Justere persienner og blinde eller slå på noen lys i rommet for å angi ideelle lysnivået du ønsker for TV ser. Du vil aldri se TV i et helt mørkt rom, fordi det fører til øynene og rommet ikke skal alltid være dagtid lyse. Finne en god middels vil gjøre kalibreringen mer universell.

• Lavere tilbake lys av TV i din skjermmeny til laveste innstillinger. De fleste fjernsynsapparater kommer forhåndsinnstilte skjermen for lyse som også avfall ekstra kraft. Når bak lyset senkes kan du justere kontrast og lysstyrke på TV. Hvis du ser at panelet er også svak kan du alltid høyne bakgrunnslys litt.

• Spille den hjemmekino sette opp DVD til en scene som har brev boksing og finne en scene som har like mye lys og mørke. Bruk denne scenen for å justere kontrast og lysstyrke å gi TV rett svartnivå. Svart nivå er det sikrer bildet ikke er for vasket eller for mørke. Start med innstillingen lysstyrke ved å dreie den oppover deretter sakte til brevet boksen stolpene har nær til svart. Deretter det samme med kontrast innstilling før du kan utføre små detaljer i hvit rygg slippområder. Når svart nivå er riktig angitt vil du sikre at du vil kunne se alt nødvendig på skjermen.

• I menyen gå til din fargetemperatur og plassere den på varme eller lav. Finne en scene på DVDen med noens ansikt som har delikate lys hud. Øk farge helt og deretter sakte tilbake til huden har en naturlig sunn tone. Du kan også justere fargetonen innstillingen og skarphet for å få bildet riktig.

Tips og advarsler

  • Lavere skarphet når du ser en HD-film.
  • Kalibrere TV en gang i året.