Nnywellness.com

Gjør det selv lastebil skrift med maling


Gjør det selv lastebil skrift med maling

Lastebil skrift kan gjøres med maling eller vinyl. Paint er en eldre metode og ble brukt før den nyere lim og lim ble utviklet. I dag, er vinyl et populært alternativ, bruker etiketter som kan skrives ut, skrellet av og levd opp til overflaten av biler. Maling, er imidlertid en mer permanent alternativet som lettere kan brukes sammen med både bokstaver og design.

Prep arbeidet for din lastebil skrift

Når maleri bokstavene på lastebilen, er det viktig å velge den riktige typen av maling. Vil du velge en emalje maling som er utviklet spesielt for utendørs arbeide. Det bør være vær og slitasje resistente og vil du sannsynligvis trenger å male det selv, så vær forberedt på å kjøpe mindre pensler hvis du velger en nonspray versjon. Vær sikker på sjekk bilbransjen butikker først, fordi de vil bære emalje mer egnet til din lastebil overflaten.

Start ved å vaske bilen godt og tørk den så ingen støv eller vann er på overflaten. Kjøretøy maling er designet for å være glatt, skinnende og beskyttende, som ikke gjør en god overflate for maling. Pass på å plukke opp en rubbing compound designet til prep området av lastebilen du vil male. Dette fjerner de ytre belegget og gjøre ujevn opp malingen overflaten slik at det nye maling laget obligasjoner godt.

Forskjellige måter å male bokstaver

Du kan velge å enten male bokstavene for hånd, eller bruke en sjablong til forskjellige rammestiler bokstaver. Hvis du bruker sjablonger, kan du bestille din egen stensiler for egendefinerte ord og bokstaver. Nettsteder som StencilEase.com kan du tilpasse og bestille dine egne sjablonger, eller du kan gå til en lokal decal butikken og se hva brevet sjablonger er tilgjengelig.

For å lage en glatt, full pels med din emalje maling, du må legge til en silikon sammensatt maling å matche silikon i normal bilen maling. Dette gir paint å legge tykke mot lastebilen overflaten uten flekker. Se etter dette silikon additiv i auto maling og decal butikker ved emalje maling. Når du er ferdig maleri, må du vente minst en dag før den helt tørr før du brukstid og voks det.