Nnywellness.com

Min Bluetooth vil ikke synkronisere


Min Bluetooth vil ikke synkronisere

Bluetooth-aktiverte enheter kan brukere bruke bærbare elektronikk handsfree. Noen ganger får en enhet til å koble til Bluetooth kan være litt vanskelig og kan være et resultat av en enkel tilkoblingsproblem eller flere forskjellige problemer. Du kan feilsøke en Bluetooth-tilkobling ved å prøve et par forskjellige metoder for å løse tilkoblingsproblemet ditt.

Instruksjoner

• Belaste både cellen telefon og Bluetooth-enhet. Det er lettere å oppnå en forbindelse mellom begge enhetene hvis de er fulladet. Bruke Bluetooth vil tappe et batteri på telefonen raskt, så hvis du har en hard tid å gjøre en tilkobling kan dette være problemet.

• Kontroller at det finnes ingen andre Bluetooth-enheter aktivert i nærområdet mens du prøver å gjøre Bluetooth-tilkoblingen. En annen Bluetooth i nærområdet kan forstyrre Bluetooth-tilkoblingen til enheten.

• Kontroller at mobiltelefonen eller elektronisk enhet er i riktig modus for å koble til Bluetooth-enheten. Gå til "Verktøy"-menyen hvis du bruker en mobiltelefon og klikk på "Bluetooth" og kontroller at det er satt til å finne en Bluetooth. Trykk på innsiden av hodetelefonen å sørge for at Bluetooth kan gjenkjenne din mobiltelefon eller elektronisk enhet.

• Kontroller at Bluetooth-enheten er slått på. Hvis du har en Bluetooth-enhet til din datamaskin Velg "Start"-knappen, "Kontrollpanel", "Isenkram og lyd" og deretter "Bluetooth-enheter. Hvis enheten ikke vises under vinduet Bluetooth, velg «Legg til enhet.» Hvis enheten du bruker vises, velg "Fjern" og så re-sammenlegge enheten ved å velge «Legge til enhet.»