Nnywellness.com

Feilsøke en BMW 325 serien


2006 modell var sist BMW produsert sin 325i som del av sin "3-serien". 325 linjen inkludert en coupe, en sedan, en vogn og en sedan. 325i håndboken gir drivere all informasjon de trenger for å feilsøke og reparere grunnleggende problemer med sine BMWs.

Instruksjoner

• Bruke riktig drivstoff. Bruk av feil type gass kan skade bilens katalysatorer eller forårsake en "banke" lyd i motoren. Brukerhåndboken for 2006 BMW 325i minner drivere for blyfri bensin i sine biler og anbefaler en oktan av minst 91. Drivstoff med en oktan 93 er også tillatt. Tanken må ikke overfylles gasstanken, som har en maksimal kapasitet på 16,1 gallon.

• Maksimer din 325 drivstoff-effektivitet ved å holde dekkene riktig oppblåst og justert. Hvis du har lagt merke en nedgang i din miles per tank, bruker du en tire måling som måler trykket i alle fire hjul. Anbefalt lesing i pounds per kvadrattomme, eller psi, varierer avhengig av typen dekk installert på din 325i; side 110 av brukerhåndboken viser nøyaktig dekk press anbefalinger for et bredt spekter av BMW dekk.

• Pop panseret av 325 serien å bli kjent med de ulike delene av motoren. Fokus på disse tre stedene: utvidelse tanken kjølevæske, ligger bak foran passasjer-side frontlys; hoppe starter tilkoblingen, ligger rett under frontruten på passasjeren side av bilen; og filler halsen for motorolje, ligger omtrent halvveis mellom din fremre støtfanger og frontruten på passasjersiden av kjøretøyet.

• Sjekk din 325 motor oljenivået regelmessig. 325 serien er utstyrt med en elektronisk sensor og varslingssystem, som vil vise en melding på dashbordet når nivået er for lav eller for høy, kan noen ganger sensor funksjonsfeil. Hvis indikatoren dashboard sier nivået er for lavt, fjerne hetten på påfyllingsstussen og legge en liten mengde motorolje til lys slås av på sin egen (BMW anbefaler med høy ytelse syntetisk olje). Hvis indikatoren sier er for høyt, eller at systemet er inaktivt, ta bilen til en sertifisert BMW verksted å arbeide i systemet.

• Legge til ekstra kjølevæske kjøretøyet når det er nødvendig. Kjølevæske hjelper kjøretøyet operere på en akseptabel temperatur; Hvis du oppdager Motortemperaturen måle på dashbordet opererer på "høy" til alle tider, du kan være lite kjølevæske. Sakte løsne kjølevæske hetten men ikke fjerner det. Dette vil gi tank tid til å slippe trykket gradvis. Kontroller at kjølevæskenivået er under minimum og maksimum nivå på dukkert pinne; Hvis det er for lavt, kjølevæske nok slik at det er riktig utfylt. Selv om kjølevæske består av vann, som kan fordampe, kan du fortsatt vil ha systemet kontrolleres for eventuelle lekkasjer.

• Lade et dødt batteri ved jump-starter det med hjelp av andre kjøretøy. Slå av begge biler helt, og koble en positiv (rød) klemme på jumper kabler til positiv terminalen på bistå bilen. Koble andre positive klemmen til "positiv" porten ligger nær din 325 passasjer-side frontruten. Så koble en negativ (svart) klemme til den negative terminalen på hjelpe kjøretøy og andre negative klemmen til "negative" porten ligger på passasjer-side under din 325 panseret. Start motoren av hjelpe, gi den et par minutter for å varme opp før du slår på motoren til BMW. Ta din 325 til et verksted så snart som mulig for et nytt batteri.

Tips og advarsler

  • Brukerhåndboken for 2006 BMW 325i advarer føreren ikke skulle prøve omfattende feilsøking eller reparasjon aktiviteter med mindre de har erfaring med biler. Ellers tar din BMW 325 til en lisensiert BMW verksted for hjelp.