Nnywellness.com

Hvordan finne ut hvem som har et bestemt telefonnummer


Hvordan finne ut hvem som har et bestemt telefonnummer

Bruke en omvendt look å finne ut eieren av et telefonnummer for tapte anrop eller spore viktige telefonnumre som er lagret i siste samtale historie en telefon. Telefonen katalogen nettsteder og tjenester har nå en voksende database med telefonnumre som er tilsvarende de som eier nummeret. De fleste Internett-telefonkataloger tilbyr det omvendt look gratis. Andre nettsteder spesialister i mer detaljert telefon nummer look-up resultater, ofte muligheten til å finne nye eller mobiltelefonnumre. Spesialitet omvendt look-up tjenester vanligvis kreve en liten avgift.

Instruksjoner

• Registrere ukjent telefonnummeret fra telefonen eller telefonregningen.

• Tilgang til Internett via en datamaskin eller telefon. Gå til en omvendt look-up. Flere nettsteder, inkludert whitepages.com, Yahoo personsøk og Google tilbyr en omvendt look-up funksjon.

• Klikk i omvendt telefonen søk på whitepages.com og Yahoo personsøk. Klikk hoved søkefeltet til å søke etter som eier et nummer på Google.

• Type inne telefonen med koden og trykk Angi for å finne hvem har bestemt telefonnummeret. Katalogen nettsteder viser personen som eier nummeret for oppførte telefonnumrene.

Tips og advarsler

  • Fra alle cellen telefon, alle telefon nummer inkludert anonym eller cellen telefonnumre til 566587 (søk) å finne ut hvem som har det spesielle tallet. Tjenesten har et gebyr på $1,99 pluss standardteksten priser.
  • Både Google og whitepages.com tilbyr en kartegenskap også. Klikk på funksjonen kart å se plasseringen av telefonen oppføringen.
  • Generell webside omvendt look-up resultatene inneholder ikke vanligvis privat telefonnummer eller mobiltelefon oppføringer.