Nnywellness.com

Jeg vasket tilfeldigvis min iPod


Jeg vasket tilfeldigvis min iPod

Forlater din iPod i lomma bukser og kjører det gjennom en Last med Klesvask staver katastrofe for de fleste enheter. Siden Apples garanti ikke dekker vannskader, er du igjen med to valg. Du kan få en ny eller prøve og fikse gamle en. Ved å forsøke å reparere vasket iPod, kan du sikre at den har sunget sitt siste sangen før du gjør investeringen med en ny enhet. Vaske iPod er vanligvis en dødsdom, men det kan hende du kan gjenopprette funksjonalitet.

Garanti

Apples garanti er klart på selskapets holdning til vannskader. Hvis den flytende kontakt indikator eller LCI, indikerer at enheten har kommet i kontakt med vann, har Apple ikke ansvar å reparere eller erstatte enheten. Apple gir litt spillerom for kunder som hevder at enheten har aldri vært i kontakt med vann og at det er ingen andre tegn for korrosjon på enheten, men hvis du har lagt iPoden gjennom vask, telefonen har blitt fullstendig neddykket og det vil ikke bli dekket.

Flytende kontakt indikatorer

På iPod finnes LCI i hodetelefonkontakten. Mens sende iPoden gjennom en skylling syklusen vil nesten helt sikkert føre LCI påvirkes, er det verdt det å se LCI før din bestemme løpet av handlingen. Du trenger en lommelykt og et forstørrelsesglass til peer ned inn i hodetelefonkontakten. LCI skal sølv eller hvit. Hvis det er noen røde eller rosa, det er blitt påvirket og garantien er annullert.

Problemer

Problemet med å vaske iPod er at det skaper mer omfattende skade enn slippe iPod øyeblikk i vann eller tilfeldigvis søle vann på enheten. Det er fordi i vask, ikke bare er iPod helt under vann i lang tid, men vannet er såpe. At såpe kan la skadelige rester og i iPod, forårsaker korrosjon og fullføre stengt eller reduserer funksjonaliteten. Du kan likevel prøve og reparasjon iPod før du kjøper en ny for å sikre at all funksjonalitet er borte.

Hva å gjøre

Fjern iPod fra vask så snart som mulig. Kontroller at den er slått av, som trolig ville ha skjedd når enheten kom i kontakt med vannet. Unngå fristelsen til å slå den på umiddelbart for å sjekke funksjonaliteten. I stedet la iPod og fyll en glidelås bag eller plast container med tørr, ukokt ris. Sett iPod i ris og dekke. La iPod i ris i 48 til 72 timer, aldri slå den på. Ris vil bidra til å trekke fuktighet fra enheten. Deretter kan du forsøke å slå iPod på. Du finner at enheten har noen funksjonalitet etter blir vasket, men det fortsatt kan være mangler funksjonalitet i visse komponenter som gjør det vanskelig eller umulig å bruke.