Nnywellness.com

Fungerer en 3G-SIM i en 2G-telefon?


Fungerer en 3G-SIM i en 2G-telefon?

Subscriber Identity Module (SIM) er et smartkort som hovedsakelig fungerer som en tilgang pass til et mobiltelefonleverandøren nettverk. På grunn av utformingen av SIM-kortet er det mulig å bruke kortet i en ulåst eller carrier-godkjent mobil enhet. En 3G SIM-kortet vil fungere i en 2G-telefon og en 2G SIM-kortet kan arbeide i en 3G-telefon på grunn av universal SIM card design.

Hvordan SIM-kortet fungerer

Mobilnettverk opererer gjennom en rekke data transaksjoner. Den første transaksjonen vil be telefonen å identifisere seg selv. Når telefonen identifiserer seg selv, er en av de viktigste bitene av informasjon abonnent identifikasjonsnummeret på SIM-kortet. Opplysningene håndteres av i SIM-kortleseren overfører sin informasjon til modemet for overføring til mobilnettet.

Hvorfor SIM-kortet er utskiftbare

Alle nettverk benytter SIM kortene bruker Global System for Mobile communications (GSM) standard. Denne standarden er definert av GSM Association (GSMA). Ifølge GSMA nettstedet, denne åpne digital kommunikasjon standard dekker over 80 prosent av verdens befolkning.

Forskjellen mellom 3G og 2G

3G er et begrep som brukes til å identifisere bredbånds Code-Division flere tilgang (WCDMA) som er den tredje generasjon kommunikasjonen standard definert av International Telecommunications Union (ITU). 3G er en raskere versjon 2 g på grunn av nye overføringsteknologien relatert til SIM card teknologien. 3G etiketten funnet på noen SIM-kort er ofte en estetisk valg, dette har ingen innvirkning på SIM-kortet interoperabilitet.