Nnywellness.com

Hvordan fjerne punkter fra et førerkort


Poeng legges til førerkort for ulovlige handlinger som resulterer i en billett. Disse punktene er en negativ merke på lisens og kan øke forsikringskostnader. Alle får en billett for fartsovertredelse, passerer en stoppet skolebuss, kjøre på rødt lys eller annen måte overtrer en trafikk lov får poeng legges til lisensen. Antall poeng avhengig av lovbruddet; for mange poeng kan føre til økte kostnader og redusert driving privilegier.

Instruksjoner

• Registrere i en defensiv sjåfør kurs. Noen stater vil fjerne punkter fra førerkort hvis sjåføren tar slikt kurs. Tar en defensiv kjøring kurset vanligvis hindrer forsikring og en økning i premie.

• Registrere et punkt-og-forsikring reduksjon kurs. Dette kurset er beregnet på hjelpe drivere lavere forsikring kostnader og kan fjerne opptil fire poeng fra et førerkort.

• Ber ikke skyldig og be om en domstol prøveversjon. Ta denne ruten sender kravet til en trafikk domstol, der brudd må være bevist. Hvis formildende omstendigheter er involvert, som en fartsovertredelse billett der fartsgrensene endre eller passerer en skolebuss som ikke har et stoppskilt ut, saken har kanskje ikke nok bevis til å bevise kravet. Retten vil fjerne poeng hvis saksøkte blir funnet "Ikke skyldig" av anklagene.