Nnywellness.com

Hvordan kan jeg unngå kabel-TV eller FiOS planer?


Hvordan kan jeg unngå kabel-TV eller FiOS planer?

Kabel-TV og FiOS (en fiberoptikk basert TV-tilkobling fra Verizon) ofte tilbyr to forskjellige metoder. Først er en betaling av måneden planen, mens den andre er en årlig kontrakt. Selv om en kontrakt plan er vanligvis rimeligere, gir ikke har en kontrakt deg frihet til å bytte til en annen leverandør når du velger.

Instruksjoner

• Kontakt din lokale kabel-leverandør eller FiOS (1-888-881-8161). Selv om FiOS tilbyr både, gjør ikke alle kabel-TV-selskaper, så du må kontrollere hva de tilbyr.

• Spør hva til månedlig avgift er for ikke-kontrakt planen. Dette varierer med FiOS avhengig av plasseringen, så disse prisene ikke er oppført på webområdet.

• Registrer deg for tjenesten månedlig og ikke plan. Dette alternativet bærer en høyere prislapp per måned, men det er lettere å stoppe tjenesten når du velger. Det er spesielt nyttig hvis du skal flytte helst snart.

• Betale installasjon avgift for ikke-kontrakt planen. FiOS har du betale alle ekstra regninger (for eksempel installasjon og fjerning) når du ikke har en plan. Antallet kan variere kabelselskapet.