Nnywellness.com

Hvordan å kutte & koble kabel-TV koaksial Wire


Hvordan å kutte & koble kabel-TV koaksial Wire

Lære å arbeide med koaksial, eller lokke, er kabel wire en nyttig ferdighet å lære fordi det tillater deg å installere kabel i huset uten å betale kabel-selskapet å komme ut og gjøre det for deg. Arbeide med det er mye forskjellig fra å jobbe med standard wire funnet i de fleste elektroniske enheter. Disse trådene er mye tryggere å jobbe med fordi de er tilkoblet mer som avløp enn elektriske ledninger.

Instruksjoner

• Halvert koaksialkabelen ledningen. Sett hver ende av kuttet ledningen inne koaksialkabelen stripper, lukke klemme tilkoblingen og spinne koaksialkabelen stripper rundt kabelen. Kabel stripper gjør to kutt i kabelen. Det første kuttet lar deg fjerne hele husets fra kobbertråd, mens den andre kuttet strimler utsiden lag og forlater folie dekselet på plass. Gjenta dette trinnet for den andre siden av kabelen.

• Fjern kabelen fra stripper. Tvinn isolasjon av kobber koaksial tilkoblingen på det første kuttet av kabelen. Vri den ytre beholderen av andre området av kabelen for å gjøre folie-farget isolasjon. Gjenta dette trinnet for den andre siden av kabelen.

• Plasser en koaksialkabelen kontakten på toppen av kabelen, og skyv den slik at folien isolasjonen passer gjennom senterhullet kontakt hodet. Plasser verktøyet krymping over bunnen av kontakten som hviler over koaksialkabelen og crimp ned koaksialkabelen tett. En crimper er en fire-veis krymping verktøy som jevnt crimps alle fire sidene av kontakten. Gjenta dette trinnet for den andre siden av kabelen.

• Skru hver side av kabelen inn i toveis kontakten til kablene.