Nnywellness.com

Hva forårsaker bildet på en projeksjon TV til konkav?


Hva forårsaker bildet på en projeksjon TV til konkav?

Før LCD TV overtok stuer og elektronikkbutikker, var projeksjon TV den beste måten å se på storskjerm-TV. Hvis du bruker en eldre projektor-TV, føre dårlige delene bildet til konkav. Når en TV har en konkav utseende ser bildet presset i. Svarte linjer vises på toppen og bunnen eller sidene av TVEN. Det er flere grunner til dette kan skje.

Konvergens ICs

Den viktigste årsaken til en projektor-TV til konkav er fra konvergens IC eller integrert krets. Integrert krets ombord konvergens hjelper trekke strøm til TV. Denne delen kan overopphetes etter en lang tid, og dette er hva gjør at bildet til konkav. Andre tegn inkluderer mangefargede tekst som ser ut som en 3D-film. Ulike selskaper bruker forskjellige typer konvergens ICs på sine TVer. På noen TVer chips selv ikke kan erstattes, men hele konvergens styret kan.

Hjem innstillinger

Plasseringen og oppsett av projeksjon TV kan være årsaken deler overopphetes. Hvis TVEN trykkes mot en vegg, kan det ikke få nok sirkulasjon riktig avkjøles konvergens styret. Hvis TVEN er på lenge, overopphetes naturlig deler. Underholdningssentre og tilleggskomponenter som surround lyd oppsett kan generere ekstra varme som effekter TV. Gi et par feet sirkulasjon plass bak TV og holde den av når det er ikke i bruk.

TV-innstillinger

TV innstillingene kan ha blitt endret som gjør videoen forvrengt eller synes å ha konkave utseendet. Gå inn i TV-menyen og åpne bildeinnstillingene. Dette er forskjellig avhengig av modell. For eksempel bruke Sony projeksjon TV både bildeinnstillinger og skjerminnstillinger-menyen. Bruk en av disse menyene og deretter velge alternativet «Tilbakestill bilde». Dette vil returnere TV til fabrikkinnstillinger vil fjerne konkave utseende hvis innstillingen bilde eller skjermen forårsaket den.

Reparasjoner

Erfaring med en loddebolt og elektronikk er nødvendig til riktig reparere konvergens ICs på en projeksjon TV. Hvis du ikke har erfaring, kanskje ikke reparasjonsomkostningene TV verdt det. Det kan være billigere å investere penger i en ny TV. Selv om du erstatter ny konvergens ICs, kan flere problemer oppstå i fremtiden.