Nnywellness.com

Hvor å konvertere en kassett til Windows Media Player Audio-filen


Hvor å konvertere en kassett til Windows Media Player Audio-filen

Gamle kassettbånd taper sin lydkvalitet og svekke som kassetter blir eldre. Konvertere analoge opptakene til digitale filer for lagring på en datamaskin, gjør det mulig å lagre opptakene og brenne dem til en CD, eller laste opp til en personlig lydenhet. På en datamaskin som kjører en Microsoft-plattform, bruker windows er Media Player den enkleste måten å lagre og spille gamle kassetter som digitale filer. Kassettspilleren kobles direkte til PC for dubbing prosjektet. Ingen forsterker er nødvendig.

Instruksjoner

• Koble de to pluggene på den ene enden av stereo kabler for Y-kortet, som kobles til linjen i (REC) porten på baksiden av PC tårnet eller langs kanten av en bærbar datamaskin.

• Koble pluggene på den andre enden til venstre og høyre Audio OUT-kontaktene på baksiden av kassettspiller. Den røde pluggen kobles til den høyre kontakten. Sett den andre pluggen i den venstre jack.

• Laste inn en kassett i kassettspilleren og spole båndet til startposisjonen enten ved å trykke på "Spole" eller "Spol tilbake"-knappen.

• Start innspillingen programvare på datamaskinen som Plus! Analog innspilling, et felles brenningsprogram på systemer. Klikk "Juster innspillingsnivå" teste lydnivået.

• Trykk på "Play"-knappen på kassettspilleren, klikk "Start" på programvaren lyd nivå skjermen å teste lydnivået for opptak. Klikk og dra skyvekontrollen på skjermen for å øke lydsignalet, om nødvendig midten omfang lyd nivå displayet. Velg "Stopp" når du er ferdig.

• Klikk kategorien "Post din musikk" på programvare.

• Stoppe videoavspillingen spole tilbake til den opprinnelige startplasseringen, og trykk på "Play"-knappen på kassettspilleren og "Record" på programvaren. Klikk på "Stop" knappen i programvaren Når ferdig.

• Klikk "Lagre musikkspor" og velg "Lagre som WMA" (Windows Media Audio), en kompatibel lyd-fil med Windows Media Player. Skriv inn et navn for opptak i boksen som vil vises på skjermen, og klikk på "Lagre"-knappen under for å lagre lydfilen i standard "Min musikk"-mappen. Innspillingen er klar til avspilling i Windows Media Player.

Tips og advarsler

  • Nedlegge PC og koble fra kassettspilleren når du kobler to electronci enheter f.eks kabler.