Nnywellness.com

Keramiske hardere koaksial verktøy


Keramiske hardere koaksial verktøy

En koaksial- eller koaksial kabel er en kobber kabel som brukes i kommunikasjon og TV-systemer; en hard linje koaksialkabelen brukes vanligvis i radio- eller TV kringkasting kommunikasjon. Koaksialkabelen hard linje har et belegg som beskytter den fra delene, og den har ofte keramiske kontakter. Du må bruke de riktige verktøyene når stripping og koble disse kablene til kontaktene du ikke skader kabelen.

Stripper

Hvis du vil knytte en ny kobling til din koaksialkabelen, må du først fjerne det ytterste laget. En koaksialkabelen har en indre kobberlederen innkapslet i et isolerende lag og et ytre lag. Fjerne denne ytre lag uten å skade de indre to lag. En koaksial stripper ofte ser ut som en tape dispenser med en i omkrets end, hvor du holde på stripper. Den andre enden inneholder en firkantet del med en liten åpning. Du kan også kjøpe strippere som fungerer ligner saks; disse strippere har en firkantet hode med en liten, rundt åpningen. Du bruker disse to strippere samme. Legg kabelen i midten med firkantet hode og presse håndtaket mens du trekker kabelen gjennom den.

Crimper

En crimper ligner nål nebbtangen og du kan koble kabelen til kontakten uten å skade en. Det fungerer i en saks-lignende måte; du presse verktøyet håndtaket til de to delene holde sammen. Bare gjelde nok presset til å sikre to deler uten å knuse dem.. Plass hodet på crimper nær slutten av kabelen, ikke på koblingen selv.

Komprimering

Et komprimeringsverktøy ligner en klemme verktøyet, men du bare bruke den med komprimering fittings. En kompresjonskoblingen er en type metall kontakt. Kompresjonen verktøyet har to håndtak og en åpning i ett av håndtakene. Skyv kontakten og kabelen inn i åpningen og klem håndtakene for å koble de to delene.

Kabel fastnøkkel

Koaksialkabel hex fastnøkkel hjelper deg fikse løse tilkoblinger. Denne fastnøkkel har vanligvis en liten ring festet til toppen av det slik at du kan vri skiftenøkkelen. Toppen av skiftenøkkelen er runde og har en lang, sirkulære aksel. Ene siden av skiftenøkkelen er åpen, og du skyver ditt kabel og kanal inn i åpningen. Tvinn koblingen til det er stramt nok.