Nnywellness.com

Om midlertidige Bilforsikring?


Nesten alle stater krever noen type bil forsikring eller ansvar dekning sørge for bilistene ta økonomisk ansvar i tilfelle en ulykke; midlertidig Bilforsikring kan kjøpes på en måned-til-måned basis som en erstatning for langsiktig bil forsikring å gi dekning i en rekke situasjoner.

Betydning

Midlertidig bil forsikring, også kjent som kortsiktig Bilforsikring, er en bil forsikring som varer i mindre enn en forsikringspolise standard 6-måneders eller 12 måneders periode. Midlertidig bil forsikring er et attraktivt alternativ for førere som vet de bare skal kjøre bilen for en kort periode. Det kan også brukes til å gi dekning for personer som ikke er dekket på en eksisterende policy, venn, nabo eller slekt medlem.

Funksjoner

Midlertidig bil forsikringer er tilgjengelig både som omfattende eller ansvar dekning bonuser, og de er vanligvis priset mye høyere enn en standard årlige politikk. De fleste midlertidig forsikringer tilbyr dekning i 2 eller 4-uker segmenter og må fornyes innen et par dager etter slutten av dekningsperioden. Forsikringsselskaper som tilbyr midlertidige Bilforsikring inkluderer Geico forsikring, Progressive Bilforsikring, State Farm Insurance og amerikansk familie forsikring.

Fordeler

Noen stater straffe tungt for førere som har bortfallet i forsikring og reprimande som fanget kjører uten noen forsikring dekning på alle; midlertidig Bilforsikring hindrer at dette skjer. Foreldre kan kjøpe midlertidige Bilforsikring for sine barn som bruker familiebil for en kort periode. Forretningsforbindelser kan kjøpe midlertidige Bilforsikring når de bruker en annen bil for en utvidet forretningsreise. En driver kan kjøpe midlertidige Bilforsikring for å kjøre en ny bil kjøp hjem og har ikke bestemt hva slags dekning de ønsker; i dette tilfellet vil de ha litt tid til å shoppe rundt etter den beste forsikring priser eller pakke samtidig ha en slags dekning.

Betraktninger

Midlertidig bil forsikring er ikke utformet for å brukes som en erstatning for en langsiktig forsikring; Denne type forsikring gir alle fordelene med vanlig Bilforsikring slik at det er ingen forfalle i dekning. Noen forsikringsleverandører tilbyr rabatterte midlertidig bil forsikring programmer for nåværende kunder, spesielt for de som reiser ut av staten eller utlandet og planlegger å kjøre en annen bil for en kort periode.

Kostnader

Midlertidig Bilforsikring er ikke billigere enn en standard policy, og det kan ende opp med å koste deg mye mer enn en årlig policy hvis du holde fornye midlertidig politikk. Denne type forsikring er mest egnet for sjåfører som vil ikke ønsker å ta risikoen forbundet med å kjøre uten Bilforsikring, eller bare ønsker å "kjøpe" mens shopping for de beste forsikring pakke eller sats.