Nnywellness.com

Hvordan å selge en bil i en New York tittelen overføring


Hvordan å selge en bil i en New York tittelen overføring

Når du selger en bil i New York, må du overføre tittelen til den nye eieren. Selge partiet må også gi til kjøperen bevis av eierskap og en uttalelse av transaksjon for mva slik at kjøperen kan betale all merverdiavgift som vurderes på kjøp.

Instruksjoner

• Gir kjøperen en kopi av dokumenter som beviser at du eier bilen. New York loven sier at bevis av eierskap består av tittelen sertifikatet og bill for salg i biler produsert siden 1973. Biler produsert før 1973 utstedes ikke tittelen sertifikater, så en overførbar registrering eller tittelen sertifikat fra en annen stat vil være nok. Pass på at ingen dokumenter synes å ha signaturer som er endret eller slettet, som DMV ikke vil akseptere dem.

• Fullføre distansemåleren og skade disclosure uttalelser på baksiden av tittelen sertifikatet.

• Be kjøperen å fullføre første siden av erklæringen av transaksjonen for merverdiavgift (skjema DTF-802). Dette skjemaet viser kjøpesummen av kjøretøyet. Last ned DTF-802 skjemaet (se ressurser).

• Fullfør den andre siden av erklæringen av transaksjonen for mva. Be kjøperen å gi dette dokumentet til DMV, men gjøre et eksemplar som referanse. Dette dokumentet kan DMV til esler riktig mva lade kjøperen. Selgeren betaler ikke eventuell mva.

• Overgi din lisens tallerken til New York State DMV eller overføre den til et annet kjøretøy ved å ta dem til lokale DMV kontoret.

Tips og advarsler

  • Husk å lage kopier av alle dokumenter knyttet til privat salg av en bil.