Nnywellness.com

Hvordan å sette sammen en ettermarkedet baklys i en Volvo


Hvordan å sette sammen en ettermarkedet baklys i en Volvo

Når du kjøper en ny eller brukt bil, vil det ofte kommer med vanlig fabrikken baklys forsamlingen fortsatt festet. Hvis du vil endre baklysene til en ettermarkedet modell, må du sette sammen baklysene nye pærer og panel. Grei installasjonsprosessen tar du 15 minutter eller så å fullføre. Du trenger bare et hylse og en ny baklys montering kit å få deg trygt på veien igjen.

Instruksjoner

• Slå av din Volvos tenningen og åpne bakluken.

• Fjern den gamle baklys fra kjøretøyet ved å flytte bagasjerommet teppet til side, finne boltene som holder lett forsamlingen på plass og fjerne dem med en socket skiftenøkkel. Avhengig av året og modell av Volvo, vil antallet og størrelsen på sikre bolter variere mellom en rekke bolter på ytre omkretsen av lys til bare to bolter mellom bakluke pakningen og din lett montering.

• Ta wire tilkobling(er) på baksiden av den gamle lett monteringen, og dra det rett tilbake for å koble det fra samlingen. Du burde se en eller to kontakter her, avhengig av Volvo du har. Sett gamle til side.

• Fange lyspære panelet nye ettermarkedet baklys og kontroll for å sikre at alle pærene er sikret på plass. Slå hver og en til høyre for å sikre at de er tettsittende.

• Hold baklys forsamlingen, og slå det så du kan se baksiden av det.

• Line opp lyspærer på panel med den riktige hullene av baklys. Trykk lyspære panelet til samlingen til du hører to låsetapper på sidene av panelet fest på plass i samlingen.

• Fange ledninger tilkobling(er) knyttet til kjøretøyet. Sett inn tilkobling(er) i baksiden av lyspære panelet til den tilsvarende kvinnelige wire tilkobling(er). Hvis panelet har to kontakter, vil de ha forskjellige størrelser slik at du vet hvor korrekt tilkobling. Koblingen også festes på plass når du er i riktig posisjon.

• Plassere lett montering og lys-panelet i Monteringsområdet baklys. Sikre enheten på plass med montering bolter som fulgte med ettermarkedet lett montering kit. Størrelsen på festebolter avhenger av året og modell av din Volvo.