Nnywellness.com

Tilbakestille PIN-koden for din Radio i et 2001 Mitsubishi Galant


Tilbakestille PIN-koden for din Radio i et 2001 Mitsubishi Galant

Som et avskrekkende tyveri-system programmer Mitsubishi sine bilradioer med en 4-sifret kode som låser audiosystemet når manipulert. Problemet er at noen ganger systemet låser seg selv på rettmessige eiere, forlater dem uten muligheten til å spille CDer eller bruke radioen.

Hvis du ser en melding som sier "Koden", svette ikke det, brukerhåndboken skal inneholde en reset-kode. Hvis ingen manuell tilgjengelig, Mitsubishi er vert for et nettsted som vil sende deg koden så lenge du har bilens VIN radioen modell og serienummer.

Instruksjoner

Finn og tilbakestille låskoden

• Finn 2001 din opprinnelige Galant Brukerhåndbok. Merk at det må være en som fulgte med bilen; ny bruksanvisning har ikke riktig kode.

• Sette inn nøkkelen i tenningen og satt til "ON" eller "Kjøre" posisjon. Slå på radioen.

• Angi 4-sifret kode som vises i Brukerhåndbok av nedslående forhåndsinnstilte knapper på radio dekk.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har eierne manualen, eller din er en erstatning manuell, må du kaller avdeling av din Mitsubishi forhandler og gi dem serienummeret på din radio. Den ligger på dekk, bak den dekorative cowling på bilen.
  • Tilgang til serienummer og modellnummer tallene for radioen, må du fjerne cowling. Hvis du ikke er komfortabel med å gjøre dette, skal serviceavdelingen Mitsubishi kunne fjerne den uten store problemer.