Nnywellness.com

Hvordan å dekorere en Yamaha neshorn for en Parade


Neshorn er en side-ved-side kjøretøy for trygg transport to personer. Det er bygget på samme generelle plattform og chassis som store Yamaha fire Wheelers, men det har to bøtteseter sete belter å tillate sikker rider transport. Du kan dekorere Yamaha Rhino 4 av 4 verktøyet terrenget bilen og kjøre den i parader vise din høytidsarrangementer ånd. Delta i en lokal parade kan være en morsom måte å bli aktive i samfunnet og representerer din klubb, skole eller bedrift.

Instruksjoner

• Vask din Yamaha Rhino grundig med såpe og vann, deretter la dem tørke. Neshorn må være helt rent før du dekorere det for parade.

• Knytte en banner over panseret på neshorn. Neshorn har lang hette, så vil du få et banner som legger over panseret. Dette er et godt sted å vise logoen eller klubb firmanavnet. Du kan også velge for å knytte bannere over cab åpningene der dørene er plassert. Utformingen er lik golfbiler, kan du binde banner fra stillingen som forsiden til baksiden innlegget på samme side av førerhuset for å ha den henge over portåpninger.

• Tie streamere til toppen av cab innlegg. Bruke tape for å sikre dem på plass. Skjær streamere slik at de er for kort til å bli viklet inn i neshorn hjulene i bevegelse.

• Sett en stor dekorasjon objektet i sengen av neshorn. Du kan plassere store utstoppede dyr eller viser i sengen, for eksempel et stort leketøy julenissen for en Christmas parade.

Tips og advarsler

  • Dekorasjoner bør være riktig fargevalg for individuelle parade. Dette betyr rødt og grønt for Christmas parader, rød, hvit og blå for den fjerde av juli, skolens farger for skolen parader og så videre.
  • Bruk alle de riktige sikkerhetsforanstaltninger når du kjører et verktøy terreng kjøretøy. Ikke dekk synlighet med dekorasjoner.