Nnywellness.com

Hva er en dyp syklus batteri?


Dypsyklusbatterier er en type bly syre batteri, lik de som brukes i biler. De er utformet, men for å gi en mer konstant lade som vanlig bilbatterier. Disse batteriene er vanlig med bobiler, båter, golf handlekurver og andre rekreasjons-kjøretøy.

Identifikasjon

Dypsyklusbatterier har tykkere plater laget av solid ledelse sammenlignet med de av sine "starter batteri" kolleger, som bruker en leder "svamp."

Betydning

En dyp syklus batteri kan normalt bli utskrevet på opptil 80 prosent av kapasitet og deretter lades uten å tappe sin makt over tid.

Funksjonen

Dypsyklusbatterier brukes til makten golfbiler, små marine kjøretøyer og andre som kjører på batteristrøm. De kjører også på mange husholdningsapparater i RVs.

Fordeler

En dyp syklus batteri kan brukes for et forrett batteri i en bil. Det kan fungere enda bedre som en vanlig batteri for biler med flere elektroniske enheter.

Misforståelser

Marine batterier er ofte referert til som dypsyklusbatterier, men bare et fåtall er virkelig dyp syklus. De fleste er en hybrid-versjon, bruker en grovere, tyngre bly svamp enn startbatterier.