Nnywellness.com

Hvordan legge til hydraulisk væske til en Honda traktor


Hvordan legge til hydraulisk væske til en Honda traktor

Hydraulisk væske er nyttig for flere forskjellige formål, for eksempel korrosjonsbeskyttelse, smøring av metalldeler og termisk og oksidasjon. Du finner denne type av væske i alt fra biler til heiser, gravemaskiner, overføringer og servostyring systemer. Honda traktorer bruke hydraulisk væske for servostyring, bremser og utstyr. Legge til hydraulisk væske til Honda traktoren er en enkel og rask prosedyre.

Instruksjoner

• Lavere bom og tre-punkts problemer i ned stilling, hvis modellen av Honda traktoren har dem. Hvis du ikke lavere dem, kan du utilsiktet overfylle hydraulisk væske tanken.

• Se under eller bak venstresiden av setet å finne din hydraulisk væske fylle hull. Det vil heller si "hydraulisk væske" eller "styring væske" avhengig av Honda traktor du har. Fjerne hetten ved å dreie det mot klokken og legg den til side.

• Bruk en trakt legge hydraulisk væske til traktoren. Når motoren er kald, fylle det "Kald" linjen på væske tanken. Hvis du nylig har brukt motoren og fortsatt, fylle tanken på "Hot"-linjen. Bruke Honda væsker i disse motorene for best resultat.

• Sett hetten og stram den ved å vri det med klokken.