Nnywellness.com

Tips om å gjenoppbygge en Walbro forgasser fra en 2-syklus motor


Tips om å gjenoppbygge en Walbro forgasser fra en 2-syklus motor

Walbro gjør forgassere for lite to-takts motorer brukes i go-carts, "go-peds" eller chainsaws. En av de viktigste tingene å forstå om gjenoppbygging en Forgasser er at det er mer om rengjøring enn faktisk "gjenoppbygging." Walbros Servicehåndbok sier at "90 prosent av alle forgasser problemene kommer fra skitt og drivstoff tannkjøttet. Mens ombygging kit vil gi deg frisk pakninger og reservedeler, er den viktigste funksjonen fjerner tannkjøtt og lakkering fra tørket drivstoff rester.

Rengjøring

Det er nyttig å ha en deler bad. Walbros er svært liten, så du ikke trenger profesjonell deler bad. En bolle vil fungere helt fint. Det er nyttig å bruke en hvit skål, så du kan se rusk som fjernes. Ikke bruk bensin som et løsemiddel. Mens det fungerer godt som et løsemiddel fjerne utvendig skitt, det er ikke så effektive i å fjerne interiør lakkering og det er en større fare for brann. Bruk en forgasser løsemiddel i et godt ventilert arbeidsområde. Røyk kan være veldig sterk.

Bruk riktig verktøy

Dette er små forgassere. Kontroller at du har et godt opplyst arbeidsområde. Og et forstørrelsesglass hendig. Det er en rekke små standard og Phillips skruer. Ikke prøv å komme unna med den galt skrutrekkeren. Bruk en skrutrekker som godtar avtakbar tips, og har en rekke små tips tilgjengelig. Kontroller at du bruker riktig spissen og har en positiv, tettsittende tilkobling. Som du demontere din carb, har noen carb renere spray også. Fremdrift av spray vil tillate det i små steder. Trykkluft er nyttig også, men Vær veldig forsiktig du ikke blås trykkluft på skruen eller del som ikke er sikret, som det kan lett få blåst bort.

Organisasjon

Organisere dine små deler er avgjørende. Som du demontere deler, legge dem ut like pent som mulig. Vurder å plassere dem i et hvitt papirhåndkle, noe som gjør dem lett å se. Lå papirhåndkle inne en liten informasjonskapsel skuff. Leppe vil holde delene fra ruller av siden. Ordne deler på en logisk måte slik at de tilsvarer forgasseren og hjelpe til med gjenoppbygging. Deretter kan du legge ut nye deler fra kit på samme måte som en installasjonsveiledning.

Hvis du slippe noe

Hvis du har et rent, svært organisert arbeidsområde, bør gjenoppbygging gå greit. Kontroller at gulvflaten er ren som det er lett å miste små deler og vanskelig å oppdage dem. Når du gjør. Holde en magnet hendig, så hvis du har en hard tid ser en droppet del, kan du fjerne magneten over gulvet og det vil finne det for deg.

Tetting Welch plugger

Når du installerer nye welch plugger, bruke litt neglelakk rundt kanten. Du trenger ikke å bruke klar. Fargen vil være en påminnelse om selen, som Loctite, når du går for å demontere igjen. Mellomtiden vil fingernegl polsk gi deg en god tetning og hindre lekkasjer, uten binding trådene måten Loctite gjør.