Nnywellness.com

Typer ebøker anerkjent i iBooks


Typer ebøker anerkjent i iBooks

IBooks-programmet gjenkjenner to typer e-bøker---filer lagret i EPUB og PDF-formater. Apples gratis iBooks-programmet kan du lese e-bøker i en håndholdt enhet som kjører operativsystemet iOS. Fra juli 2011 inkluderer disse iPad, iPhone og iPod Touch.

EPUB og PDF

EPUB er en åpen kildekode-filformatet for elektroniske bøker, som tillater justerbare fontstørrelser og fritt flytende tekst, noe som gjør den velegnet for lesing på en rekke bærbare enheter viser. For eksempel har iPod Touch en 3,5-tommers skjerm, som iPhone, mens iPad har en 9,7-tommers skjerm. Når du roterer disse enhetene 90 grader, viser de teksten i EPUB boken modus.

PDF står for Transportabel dokumentet formatter, og ble opprettet av Adobe. PDF-filer vises likt på hver enhet brukes til å åpne dem.

iBookstore og iTunes

IBooks kan du bla gjennom og søke etter e-bøker fra Apples iBookstore og laste dem ned direkte til enheten. Du kan også synkronisere kompatibel e-bøker fra datamaskinen til enheten med Apples gratis iTunes-programmet.

Laste ned iBooks

Trykk på "Home"-knappen under berøringsfølsom skjerm på iPhone, iPod Touch eller iPad. Trykk på "App Store"-symbolet på Hjem-skjermen. Trykk "Søk," skriver "iBooks", og trykk "Søk" igjen. Trykk «iBooks"fra listen over søkeresultater. Tapp ordet "Gratis" trykk "Installer", og skriv deretter din Apple-ID ved ledeteksten for å laste ned iBooks til enheten.

Ved hjelp av iBooks App

Apples enheter som kan kjøre iBooks har en berøring-følsom utfoldelse, som du trykker, trykk og dra for å samhandle med app. Trykk på «iBooks» ikonet på enhetens Hjem skjermen for å starte programmet. Det vises en liste over bøkene dine. Tapp navnet på en bok for å åpne den og begynne å lese. Dra en finger til venstre eller høyre for å gjøre boken. Trykk "lagre" tilgang til iBookstore og søke etter flere bøker.