Nnywellness.com

Slik beskytter & lås programmer på en Android


Slik beskytter & lås programmer på en Android

Du kan finne ulike typer app protector programvare i Android markedet som vil beskytte og låse programmer på telefonen. Flere app protector programmene er gratis, og du kan også kjøpe programmer for en liten avgift. Bruk en app protector som låser programmer på Android-telefonen, og krever et passord når du vil bruke et låst program. Programmet relocks automatisk når du ikke bruker den.

Instruksjoner

• Trykk på ikonet Web Kikker på Android telefonen å åpne programmet. Skriv ". market.android.com" i søkeboksen, og trykk deretter forstørrelsesglassikonet. Klikk på koblingen "Gmail" øverst på siden. Logg på kontoen din.

• Skriv inn søkeordene "app protector" i søketekstboksen, og tapp deretter forstørrelsesglassikonet.

• Rull nedover listen og velge et program som "Protector", "App Protector" eller "Perfekt App Protector." Trykk på "Installer" knappen for å laste ned programmet. Hvis programmet du foretrekker at du kjøper det, trykk på "Kjøp" og følger den på skjermen instruksjoner. Du må ha din kredittkortinformasjon tilgjengelig når du foretar kjøp fra Android Market.

• Følg den på skjermen om hvordan du installerer app beskytter programmet. Finn ikonet app beskytter telefonen og trykke på for å starte programmet.

• Bruke app protector programfunksjoner for å beskytte og låse programmer på telefonen. For eksempel, hvis du bruker programmet "App Protector", aktivere funksjonen for programmene som du vil låse.

• Skriv inn et nytt passord i boksen "Passord" tekst hvis du vil endre app beskytterens standardpassordet. Trykk på "Enter". Trykk på "Innstillinger" og følg den på skjermen instruksjoner for å tilpasse hver alternativet.

• Velg programmene du vil app beskytter å beskytte og låse. Trykk på avkrysningsruten for hvert program som vises under "Protection List." Klikk på "Ferdig"-knappen når du er ferdig.