Nnywellness.com

Hvordan du kobler en HDMI DVD spilleren til en TV med ingen HDMI-tilkobling


Hvordan du kobler en HDMI DVD spilleren til en TV med ingen HDMI-tilkobling

Skjønt ikke standarden helt ennå, HDMI, som er en type tilkobling som gir HD-video overføring, har blitt veldig populært og er implementert i mange DVD-spillere. Dette kan skape et problem, men, som det er mulig at mens DVD-spilleren har en HDMI-utgang, TV satt kan ikke har en HDMI-inngang, dermed gjengi den ubrukelig. Men med en spesiell adapter og noen kabler, kan du koble en DVD-spiller med en HDMI-utgang til en TV med ingen HDMI-inngangen.

Instruksjoner

Koble

• Koble DVD-spillerens HDMI-utgang til video converter's HDMI inngang via HDMI-kabelen.

• Avhengig av videoinngangen på TVEN du vil bruke, eller hva er tilgjengelig på din TV, koble enten S-video, kompositt video- eller DVI-utgangen konverteringsprogrammet til den tilhørende videoinngangen på TVEN bestemt kabelen. Nesten alle TVer har S-video og kompositt video innganger, men DVI er kun tilgjengelig på nyere TV. kontakt din eiers håndbok å finne ut nøyaktig hvilke porter TVEN er utstyrt med. Merk at DVI er i stand til HD-video overføring, men ikke lyd.

• Sett TVEN i riktig video kanalen, som tilsvarer hva videoinngang du valgte, og starte DVD-spilleren. Videoen bør starte streaming på TV. Det fungerer ved å konvertere HDMI videosignalet kommer inn i omformeren og skalere den ned til et videosignal kan være overført via S-video, DVI eller kompositt-innganger.

Tips og advarsler

  • Det finnes flere typer omformere, inkludert de som bare har én type videoinngang, men de alle gjøre samme for grunnleggende og kan kobles med den nøyaktige samme fremgangsmåten ovenfor. Vær oppmerksom på at hvis image kvalitet er det som er viktigst for deg, så prøv å bruke DVI, som overfører HD-video, men ikke lyd. For å få lyd med bilde, knytte DVD-spillerens audiokabel til en ekstern lydkilde som et surroundlydsystem eller høyttalere.