Nnywellness.com

Hvordan erstatte en utenfor bakspeilet


Hvordan erstatte en utenfor bakspeilet

De fleste sen modellbiler knytte de utvendige sidespeil til utenfor døren ramme med tre bolter, ligger under plast Likkledet i døren, rett overfor speilet. Siden bilindustrien flyttet fra glass speil med metall hånd justert speil til reflekterende plast speil plassert inne i en plastikk skall, har dette vært standard for de fleste modeller. På grunn av den høye misbruk som disse speil kan ta, forblir de i bruk fordi de sjelden bryter ved støt.

Instruksjoner

• Fjern speil likkledet fra innsiden av dørkarmen. Likkledet vanligvis trykk passer på døren med litt flikene. Fjerne den ved å trekke på den for å løsne tappene. I noen tilfeller holde skruer likkledet sted. Hvis dette er tilfelle, kan du fjerne skruene med en skrutrekker før dra likkledet utenfor døren.

• Koble fra ledningsnett elektronisk kontroller ligger i speilet. Ikke alle speil har elektronisk. Hvis du ikke ser en ledningsnett bak likkledet, hopper du over dette trinnet.

• Fjerne nøtter som sikre speilet til døren. Vanligvis er det tre koblede innlegg støpt inn plastdekselet av speilet. Bruk en lang-og socket og ratchet for å gjøre det lettere å nå nøtter. Når du fjerner den siste mutteren, vil speilet falle ut av døren. Holde den, eller ha noen avholde det så det ikke faller og scratch maling når du fjerner den siste mutteren.

• Undersøk det nye speilet for å sikre (delen som presser mot døren) har en gummi som forsegler på det å hindre vannet fra å komme inn døren. Hvis den gjør det, flytte til neste trinn. Hvis forseglingen mangler, kan du overføre segl fra gamle speilet til den nye.

• Skyv de gjengede innleggene inn døren og sikre dem med nøtter med det nye speilet.

• Koble ledningsnettet. Hvis speilet ikke har en ledningsnett, kan du hoppe over dette trinnet.

• Trykk likkledet på plass for å skjule ledningsnett og nøtter.