Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med bobler på skjermen huden på telefonen


Som bærbare LCD-skjermer blir mer populært på telefoner, tabletter og lesere, er det økt behov for skjermbeskyttelse. Beskyttelse enheter er generelt stick-on, noe som gjør dem disponibel og relativt billig. Med alle fordelene med disse skjermen beskyttelse pinne-ons søker den største hindringen klistremerket uten luftbobler, skitt eller lo fast på skjermen under seg.

Instruksjoner

• Vask hendene før skjermen protector for å fjerne alle støv og lo.

• Forberede en ren arbeidsstasjon. Du ønsker kanskje å bruke skjermen i dampende bad å redusere støv i luften. Lang eksponering til damp er ikke bra for telefonen på grunn av fuktigheten opprettes, så fjerne telefonen fra rommet når du legger til skjermen.

• Spray kluten med rengjøringsmiddel, og tørk av skjermen grundig.

• Sett en ren klut over telefonen mens han forberedte dekselet for å holde det støvfritt.

• Plass kassetten på ikke-klebrig side av protector hengende utenfor sidene mot skjemaet for håndtering av skjermen protector. Ta et stykke tape litt større enn bredden på skjermen protector. For eksempel hvis protector er 4 inches tvers, klippe båndet 8 inches slik at du har en ekstra 2 inches hengende over hver ende. Båndet er der for deg slik at du slipper å holde skjermen. Med tape hengende over sidene, innrømmer den du plassere skjermen du vil uten egentlig å berøre skjermen, dermed holde skjermen gratis fingeravtrykk, skitt og rusk.

• Hold den beskytter selvklebende siden inne håndflaten av din hånd, og spray det rikelig med skjermen renere. "Klebesiden" er faktisk en misnomer. Det er ingen lim, som den bruker statisk elektrisitet å holde seg til telefonen. Derfor er det OK å få det vått.

• Hold beskytter tape eller noen inkludert tab, og justerer med telefon skjermen begynnelsen på toppen.

• Trene gjenværende bobler mot nærmeste kanten kredittkort eller andre plastkort. Start på ett hjørne, og sakte legge mer av skjermbeskytter på skjermen med kredittkort. Mens du kjører kredittkortet langs beskytteren, jevner kortet ut bobler mens du beskytter mot skjermen. Du kan bruke kortet for å presse beskytter på skjermen mens den kjøres lengden på skjermen.