Nnywellness.com

Hvordan du ser på TV viser lagret på en datamaskin på TVEN


Før du viser ur fra en datamaskin på TVEN, må du først en TV som er kompatibel. TVEN må ha en PC-inngang. Kontakt TV brukerhåndboken hvis du er usikker. Med dagens teknologi ser ser programmer lagret på datamaskinen gjennom en TV nesten identisk med Standarddefinisjon.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Slå på TV og datamaskin, kontroller at TVEN er slått til sin PC-inngang. Hvis du er usikker på hvordan du slår TVEN til riktig inngangen, ta kontakt med TV brukerhåndboken. Når du slår TVEN til PC-inngang, bør skjermen være tom, fordi ingenting er knyttet på dette tidspunkt.

• Koble VGA-kabelen til baksiden av datamaskinen og TV. Noen TVer med en PC-inngang kommer med en VGA-kabel. Hvis du ikke har en VGA-kabel, bære de fleste elektroniske butikker dem. Kontroller at begge ender er ordentlig sikret, noen har skruer på hver ende for å hindre at kabelen koble enkelt.

• Juster innstillingene for PC slik at du kan vise PC-skjermen på TVEN. Disse innstillingene kan være vanskelig å finne, men din PC Brukerhåndbok skal fortelle deg hvordan du utfører denne oppgaven. Du må kanskje endre oppløsningsinnstillingene til datamaskinen for å gi en bedre utsikt.

• Last TV-programmet du ønsker å se på datamaskinen. Du bør kunne trykke play og nyt showet. Hvis du vil justere volumet, har du å gjøre dette på datamaskinen, fordi det er der videoen kommer fra.