Nnywellness.com

Hvordan Backup Blackberry informasjon uten å være koblet


Hvordan Backup Blackberry informasjon uten å være koblet

BlackBerry-enheter har fått et rykte som uunnværlig å deres eiere. Mange BlackBerry-brukere er avhengige tungt på informasjonen de inneholder for å organisere sine personlige og virksomhet, samt e-post og tekst beskjed kommunikasjonen. For å unngå det kan anses katastrofale tap av data, er det lurt å sikkerhetskopiere informasjonen på BlackBerry. Mens de fleste brukere vet at dette kan gjøres ved å synkronisere med datamaskinen, er mange ikke klar over at det kan også gjøres uten å være koblet.

Instruksjoner

• Lagre filene på mikro-SD lagringskortet BlackBerry-enheten. Lagre eller kopiere informasjonen til kortet, har du opprettet en sikkerhetskopi som er uavhengig av telefonen fordi mikro-SD-kortet kan plugges inn i en rekke enheter, inkludert en ny BlackBerry hvis din var å gi ut.

• Fest viktige filer til en e-post du sender til deg - på en e-postadresse du kan få tilgang fra alle datamaskiner med Internett-tilgang. Hvis du ikke har en av disse e-postadressene, finnes det mange tjenesteleverandører med ledig email regnskapet som gmail, Yahoo! og MSN.

• Bruke BlackBerry automatisk trådløs sikkerhetskopiering hvis BlackBerry fungerer på en BlackBerry Enterprise server, som ofte er tilfelle med enheter som distribueres i bedriftsmiljøer. Kontakt din IT-tech og de kan hjelpe deg konfigurere enheten til automatisk sikkerhetskopiering sin informasjon. Denne metoden er sikker som dataene krypteres.