Nnywellness.com

Android kjernen utvikling


Linux-kjernen - grunnfjell operativsystemet Linux - er basen til Androids datamaskinarkitektur. Android bruker kjernen for kjernetjenester, inkludert sikkerhet, minnet og prosessen ledelse, og kvele interaksjoner mellom Android maskinvare og programvare. En Android-utvikler kan installere egne Android kjernen på sin datamaskin og tilpasse den til bestemte plattformer eller formål.

Kjernen bygningen

Hvis du skal bygge din egen kjerne pakke slik at du kan også, dataoverføre og installere Ubuntu - en Linux-basert system - på datamaskinen. De fleste Google-dokumentasjonen for Android basert på Ubuntu. Deretter legge essensielle Android utviklingsverktøy, som Java og Eclipse. Så dataoverføre fra Google verktøyene du trenger for å arbeide i Android, som Software Development Kit, eller SDK og Android kilde filer.

Utvikling og installasjon

Når du har lastet ned utviklingsprogramvaren, opprette en konfigurasjonsfil som tilpasser seg din kjerne som du vil plassere Android-plattformen. Deretter kompilere koden, legger uansett endringer til kjernen du ønsker å gjøre, og Opprett kjernen bilde. Plass bildet på mobiltelefonen eller andre enheter som du vil installere Android. Restarte enheten og, hvis alt blir jevnt, du har installert en tilpasset kjerne. Du må kompilere trådløst til å fungere med den nye kjernen.

Linux kontra Android

Noen Google-ingeniører hensyn Android og Linux som to separate dyr. Google tok Android Linux egen retning fra mainstream Linux utvikling på grunn av bekymringer om strømstyring på Android-telefoner. Resultatet kan utvikling for Android og utvikling for klassiske Linux-kjernen være inkompatible. Android og Linux-utviklere har diskutert føye metodene i nærmere harmoni, men i desember 2011, de har ikke jobbet ut en tilfredsstillende strategi.

Wakelock

Noen Android apps kan potensielt krever så mye makt at Android må sove for å spare batteriet. Hvis telefonen for å ta samtaler når den er i hvilemodus, bruker Android en "wakelock" programmet feste det midlertidig våken. I 2010 foreslo Google en wakelock lapp for Linux-kjernen som ville holde det forenlig med Android er kjernen. Linux avvist oppdateringen svar utvikler innvendinger, som det tilbyr ingen fordel til ikke-Android brukere.