Nnywellness.com

Hvordan overføre en blackberry adressebok til Microsoft Windows


Hvordan overføre en blackberry adressebok til Microsoft Windows

Sikkerhetskopiere din Blackberry kontaktinformasjon er regelmessig en praksis som kan lagre enorme problemer hvis Blackberry mistes eller informasjon om det slettet. Heldigvis, skaperne av Blackberry har laget et gratis program for PC og Macintosh datasystemer som Blackberry brukerne raskt og enkelt sikkerhetskopiere adresseboken. Programmet kalles "Blackberry Desktop programvare," kan settes til å sikkerhetskopiere kontaktene hver gang Blackberry er koblet, kan brukes til å sikkerhetskopiere manuelt kontakter og kan i tillegg sikkerhetskopiere annen informasjon lagret på Blackberry.

Instruksjoner

Kobler Blackberry til Blackberry Desktop programvare

• Last ned "Blackberry Desktop programvare" fra us.blackberry.com. Installer programvaren ved å åpne installasjonsprogrammet og følge på skjermen.

• Åpne Blackberry Desktop programvare og koble din Blackberry til PC. Hvis bedt om å gjøre denne Blackberry aktive enheten, velge "Ja." Velge, "komme i gang med denne enheten."

• Gi Blackberry et navn i programvaren. Dette kreves av programmet, men kan også brukes til å skille mellom forskjellige telefoner. Du kan for eksempel skrive "telefon, arbeid" og "personlig telefon" å sikre at du aldri blande dataene på en telefon med data fra en annen.

• Velg automatisk alternativene du ønsker i desktop programvare å utføre. Det kan for eksempel sikkerhetskopiere musikk. synkronisere kalenderen og synkronisere tiden med datamaskinen automatisk. Blackberry er nå koblet til datamaskinen og klar til å få tilgang til ved hjelp av Blackberry Desktop programvare.

Nedlasting Blackberry adressebok

• Koble Blackberry hvis det ikke allerede. Hvis du har allerede satt opp Blackberry Desktop programvare som nevnt i den første delen, kan å koble telefonen til PCen PC-programmet til å administrere telefonen.

• Velg "Enhet" og klikk på alternativet "Tilbake Up." Dette vil få opp et sett med alternativer som lar deg sikkerhetskopiere forskjellig informasjon.

• Velg alternativet "custom" fra denne menyen. Dette vil åpne et sett med alternativer på høyre side av skjermen på hva du kan sikkerhetskopiere ved hjelp av desktop programvare. Velg "Adressebok" fra skjermen til høyre og klikk knappen mellom skjermene med to piler som peker mot venstre side av skjermen. Dette vil flytte alle kontaktene i en database programvaren.

Tips og advarsler

  • Alle dataene på din Blackberry kan raskt sikkerhetskopieres med alternativet "Full" under "Tilbake opp" skjermen i stedet for "Alternativet Egendefinert." Dette vil ta sikkerhetskopi av alt på telefonen, inkludert meldinger, e-post, kontakter og annen informasjon lagret på blackberry.
  • Utføre oppgaven regelmessig sikrer at vil du fortsatt ha tilgang til viktig informasjon om Blackberry er mistet, stjålet eller skadet.
  • Selv om denne prosessen fungerer for de fleste bjørnebær, er forholdsregler nødvendige hvis Blackberry er koblet til en bedriftsserver. Dette kan være tilfellet hvis du sikkerhetskopierer en Blackberry fra arbeidsplassen. Du finner instruksjoner i Blackberry Desktop programvare guide, tilgjengelig på swdownloads.blackberry.com.