Nnywellness.com

Hvordan surfe Internett på Blackberry-telefonen bruker Wi-Fi uten dataabonnement med AT & T


Hvordan surfe Internett på Blackberry-telefonen bruker Wi-Fi uten dataabonnement med AT & T

Denne artikkelen fungerer som avgjørende og bekreftet av surfer Internett med Wi-Fi på Blackberry-telefoner (spesielt Blackberry 8820 brukes i denne demonstrasjonen) når brukeren ikke er på AT & T tjenesten Data Plan. Det er ingen ekstrakostnader involvert når du bruker bare Wi-Fi. Det er helt gratis. Dette vil også løse mange forvirring rådende blant Blackberry-brukere for tiden.

Etter lese gjennom ulike foruminnlegg om bruk av Wi-fi uten dataplan på Blackberry-telefonen, jeg ønsket å sørge for at jeg ikke belastes for Data av AT & T. Jeg bekreftet dette ved å kalle AT & T kundeservice to ganger, og jeg ble fortalt at jeg ikke vil bli belastet for nedlasting av Data hvis jeg bruker trådløst.

Denne artikkelen fungerer som en steg for steg instruksjoner å unngå enhver mulighet for bruker Media nett og også konfigurere Wi-Fi Blackberry 8820 telefonen.

Instruksjoner

DEAKTIVERE TCP

Fra startskjermbildet på telefonen, gå til valgmulighetene >> Avanserte alternativer >> TCPI funksjonen TCP vil du se følgende:APN: WAP. CINGULARBrukernavn for APN: [email protected] for APN: **

Slett alt ovenfor innholdet slik at feltene for TCP-innstillingene er tomme.TCP-innstillingene dine skal se slik ut:APN:Brukernavn for APN:Passord for APN:

Lagre innstillingene og gå til startskjermbildet på telefonen.

VELG STANDARDNETTLESER

Fra startskjermbildet på telefonen, gå til valgmulighetene >> Avanserte alternativer >> nettleserKontroller at du velger WiFi nettleser som standard nettleser. Lagre innstillinger og Avslutt.

ENDRE LESERINNSTILLINGENE

Fra startskjermbildet på telefonen, kan du gå til leseren. Trykk på "Meny"-knappen på telefonen (plassert til venstre for sirkulær navigeringsknappen). Valg >> webleserkonfigurasjon.Her Velg leseren som "Wi-Fi Browser". Dette trinnet sikrer at du alltid bruker nettleseren til å arbeide med WiFi-modus.

HÅNDTERE TILKOBLINGER

Fra startskjermbildet på telefonen går du til behandle tilkoblinger >> konfigurere Wi-Fi nettverk >> søke etter nettverk.Når nettverket er lagt til, gå til behandle tilkoblinger og slå på Wi-Fi-tilkobling.

Du er klar til å surfe Internett og utforske verden mens ikke blir belastet for noen data-tjenester. Du betaler bare vanlig telefonkostnadene og ingenting ekstra til leverandøren av!

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har "Data-tjenester" alternativ "På". Du finner dette i tilkoblinger >> Mobile Nettverksalternativer.
  • Også sjekke ut en artikkel om "Hvordan å overføre adressebok til Blackberry telefon" på http://www.ehow.com/how_4543575_transfer-address-book-blackberry-phone.html
  • Sjekk for å bekrefte at du har deaktivert Media nett innstillinger TCP før småleser Sykehuslege. Hvis WiFi signal er lav, telefonen prøver å bytte til Media nett / Data som koster mye penger basere på per kb data.