Nnywellness.com

Tungsten T3 spesifikasjoner


Palme Tungsten T3 er personlig digital assistent, også kjent som en håndholdt datamaskin. Det går en nyere utgave av PalmOS debuterte med den Palm Pilot PDA, og bruker Graffiti håndskrivning gjenkjennelse system for å tillate brukerne å bare skrive på skjermen å skrive inn tekst. Tilbyr utvidelsesmuligheter gjennom et SD- eller MMC-kort, støtte for Bluetooth og programvare til å synkronisere med Windows- eller Macintosh-maskiner, er Tungsten kraftig personlig digital assistent.

Skjerm

Tungsten T3 har en skjerm som er 3,9 tommer, målt diagonalt, og er 480 piksler høye og 320 piksler. Det er en bakgrunnsbelyst TFT LCD som kan vise en fargepalett 65 536. T3 er unik i at når enheten er stengt, den nederste delen av skjermen er dekket, gi den doble fordelen av en stor skjerm og en liten størrelse.

Prosessor og minne

Palm bygger til T3 med en 400 MHz Intel XScale-prosessor. Det har 64 megabyte bygget-inne RAM, som 51.6 er tilgjengelig for faktisk bruk. Til T3's minne kan utvides gjennom tillegg av en MMC eller SD-kort med kapasitet så høyt som to gigabyte. Dens SD-kortspor kan også godta SDIO eksterne enheter.

Input og Output

Hovedmåten å grensesnitt med Tungsten T3 er gjennom sin store touchscreen, som fungerer best med den medfølgende pennen og antas input gjennom Graffiti håndskrivning gjenkjennelse system. T3 kan også kobles til datamaskinen via en Palm sync-kabel koblet til en USB-port eller seriell port. Den støtter også dataoverføring infrarød samt Bluetooth 1.1. Det mangler muligheten til å koble til mobilnettet eller trådløst nettverk, skjønt.

Operativsystem og programvare

Tungsten T3 kommer med versjon 5.2 av PalmOS. Den inneholder også en komplett pakke med personlige produktivitetsprogrammer, for eksempel en kalender, Notisblokk, kontakt leder og oppgavelisten som synkroniseres med Palm Desktop-programvare på en PC eller Macintosh. Det inkluderer også en rekke andre programmer som er forhåndsinstallert eller pakket med programvare for installasjon via synkronisering med en PC. Disse programmene inkluderer en bekostning sporing, en email klienten og et bilde management pakken. I tillegg kan til Tungsten T3 kjøre de fleste PalmOS tredjepartsprogrammer.