Nnywellness.com

Dodge Challenger SRT8 funksjoner


The Dodge Challenger ble introdusert i 1970 som en høyeffekts muskelbil. Et populært motor alternativ for tidlig Challenger var 426 Hemi. Challenger ble avviklet i 1983, men det ble gjeninnført i 2008, og produksjonen fortsetter i dag. 2010 modellen Challenger kommer i tre modeller, hvorav ett er SRT8.

Motor og drivstofføkonomi

Den rebirthed Challenger SRT8, som forgjengeren klassisk, idrett en Hemi V8 som setter ut 425 hestekrefter med 6.1 liter sylindervolum. 2010 SRT8 er høy ytelse modellen i nye Challenger besetningen, og det krever premium blyfri bensin. Hemi motoren kan oppnå 13 miles per gallon (mpg) i bytrafikk og ca 19 mpg på motorveien.

Overføring og stasjonstype

Nye Challenger kommer med en fem-speed AutoStick overføring. AutoStick lar føreren velge mellom manuell eller automatisk girskift, begge er clutchless. Tilgjengelig med nye Challenger er en sekstrinns manuell girkasse med overdrive. Som den klassiske utfordreren er 2010 SRT8 bakhjulsdrift.

Dimensjoner og interiør

Nye Challenger er seks inches lengre og seks inches høyere enn den opprinnelige Challenger. Nye Challenger måler ca 198 inches lang, 76 inches bredt og 57 inches høy. To-dørs SRT8 lar sitteplasser for opptil fem personer, og kommer med en imitert skinn interiør, åtteveis førersetet retning signalstyrke og skinn gear shifter. Skinnstoler og en takluke og navigasjon kraftsystemet er tilgjengelig.