Nnywellness.com

Hvordan installerer dørhåndtak i en Volvo 850


Hvordan installerer dørhåndtak i en Volvo 850

Plast dørhåndtakene på Volvo 850, som ble produsert fra 1993 til 1997, er blant de mest brukte delene av kjøretøyet. Dette daglige driften kan resultere i en feil, ofte forårsaket av en ødelagt klinke eller feil. Hvis du har problemer med å åpne dører, kan du spare tid og penger ved å installere nye dørhåndtak i din egen garasje. Modellspesifikke enheter finnes på auto deler butikker og Volvo forhandlere. Installasjonen er den samme for alle dørene på bilen.

Instruksjoner

• Løfter panseret på bilen og bruke en socket fastnøkkel til å koble battery´s negativ terminal kabelen å hindre noen kretser fullføres mens du foretar installasjonen.

• Fjern døren panel fra innsiden av døren. Finn alle små plast gulvbelegg langs perimeteren av døren og rundt armrest. Dette skjuler skruene som holder døren panel på dør-rammen. Bruk en skrutrekker til å snuse dem, utsette de panel skruene. Bruk skrutrekkeren til å fjerne alle skruer rundt døren og armrest også. Trekk panel fra dørkarmen og sett det til side.

• Finn festebolter langs perimeteren til dørhåndtak. Bruk en pipenøkkel å fjerne disse boltene og trekke dørhåndtak fra dørkarmen. Koble det elektriske ledningsnett som er koblet til baksiden av dørhåndtak. Merk disse trådene for lettere re feste til nye dørhåndtak. Avsette gamle dørhåndtak.

• Installere elektriske ledninger til baksiden av nye dørhåndtak og plasserer den i samme posisjon som den gamle håndtaket. Sikre dørhåndtak til dør rammen ved reverteres festebolter rundt foten av håndtaket.

• Koble igjen panel dør til dør rammen installere skruer rundt kanten. Koble armrest. Erstatte de lille plast belegg over skruene. Trykk gulvbelegg over skruen hoder til de klikker på plass.

• Koble kabelen til den battery´s negative terminalen og lukke panseret på bilen.