Nnywellness.com

Hvordan å ordne tennpluggen ledninger på en VW Jetta


Hvordan å ordne tennpluggen ledninger på en VW Jetta

Tennpluggen ledninger gir et koblingspunkt mellom tennpluggen og distributør hetten i forbrenningsmotor. De innkommende strøm buer over tennpluggen og deretter reiser opp tennpluggen ledningene til Distributør hetten der det sender signaler til antennes drivstoff gasser som gir strøm til motoren. Ordningen av tennpluggen ledningene er svært viktig fordi hver forteller hvilke topplokk brann på et bestemt tidspunkt.

Instruksjoner

• Åpne Shack og fjerne olje måling og plassere den ut av veien. Finn air-inntak manifold dekselet og Legg merke til at det er plassert under en press bolt ligger mot baksiden. Det er bare knakk i på sidene, så forsiktig trekker opp fronten air-inntak manifold dekke det dukker løs og deretter trekke frem slik at utgivelser fra press bolten.

• Se under der air-inntak manifold dekselet ble og merke tennpluggen ledningene. Avhengig av år og denne størrelsen på din Jetta, de kan ordnes litt annerledes, men de kan alle endres på samme måte.

• Finn Distributør cap som inngår en sirkulær "cap-like" motor som alle tennpluggen ledningene går til og ligger rett under der luft-inntaket manifold var. Hver tennpluggen ledning er nummerert og tilsvarer en bestemt topplokk som sendes elektrisitet. Kabelendene som kobler til Distributør hetten er buet og ender som kobler til motoren er rett.

• Ordne tennpluggen ledninger en om gangen slik at nummereringen ikke får ut av orden. Ledninger er festet på tennplugger som er strammet inn i motorblokken. Første topplokk har lengste tennpluggen ledningen, så starter med den første. Ta godt tak ledningen nærmest slutten eller nærmest i motorblokken og dra utover. Det bør pop rett utenfor men hvis det ikke, forsiktig forstå slutten med tang og trekke ut.

• Spor løs tennpluggen ledningen til Distributør cap. Du vil merke at det holdes med snapin-seler som holder dem ordnet i stedet. For å løsne ledningene fra selen, trekke bare ledninger og de kommer rett ut. En gang på Distributør cap, forstå buet slutten av wire og trekke utover å fjerne den.

• Ordne nye ledninger på samme måte. Skyv buet slutten av ledningen tilbake på Distributør cap. Feed ledningen til topplokk ved å klikke det i selen og deretter tilbake på tennpluggen i motorblokken.

• Avhengig av hvor mange sylindere din VW Jetta har, kan du ha flere ledninger å arrangere. Eventuelt Gjenta trinn 4, 5 og 6.

Tips og advarsler

  • Ikke dra for hardt med tang som du kan feste hodet av tennpluggen og ha det sittende fast i motorblokken. Hvis dette skjer, må du ha den maskinert ut.
  • Kontroller at bilen er deaktivert når du arbeider på motoren eller noen av komponentene som alvorlig skade kan oppstå.