Nnywellness.com

Slik Doodle på en iPod Touch


Slik Doodle på en iPod Touch

Enten du sitter i klassen eller venter på t-banen, kan du noen ganger føler trangen til å doodle. Hvis du vil tegne på iPod touch, kan du laste ned en doodling app fra iTunes App Store. Noen av de mest nedlastede programmene inkluderer kompis, tegn og ArtStudio, men du kan også velge spesialiserte programmer, for eksempel informasjonskapselen Doodle, som lar deg dekorere digital informasjonskapsler, eller Etch-en-skisse, som replicates følelsen av svunnen barn leketøy. Bruk disse apps er enkelt: bare spore fingeren over berøring-følsom skjermen.

Instruksjoner

• Trykk på App Store app på iPod touch's Hjem skjermen. Trykk Søk-knappen, så skriv inn "doodle" eller lignende, og trykk "søk.

• Bla gjennom de tilgjengelige programmer, trykke oppføringer å lese mer om dem og trykke "tilbake" for å returnere til listen. Noen doodling apps er gratis, men andre kan koste mellom $1 og $10, som i 2011. Noen programmer vil bare gi en enkel svart-hvitt Tegneblokk - blyant og papir, men noen vil tilby farge og forskjellige medier, som ligner et maleri program på en datamaskin.

• Velg programmet du vil laste ned når du har funnet en som passer dine behov. Tapp knappen som viser prisen av programmet; Tapp det igjen når det blir grønt og leser "Kjøp nå." Angi passordet for din Apple-konto i blå dialogboksen som vises. Programmet vises i det første tilgjengelige sporet på hjemme-skjermen med en bar som viser fremgangen av dataoverføre.

• Trykk app når fremdriftslinjen forsvinner.

• Trykk og dra fingeren over skjermen for å lage en enkel tegning. I kompis, trykker du knappen pensel endre fargen og medium, trykk på stempel for å legge til frimerker og trykk på bildet for å laste opp bilder. Trykk en av blyanter nederst for å endre fargene i Draw, og trykk på innstillingsknappen for å spille tegning. I Art Studio, trykk knappene på siden Endre mediet og bruke farget-ruter for å endre fargene.