Nnywellness.com

SIM-kortet i min Sidekick fungerer ikke


Utgitt i juli 2008, er T-Transportabel Sidekick en Global System for Mobile Communications telefonen som en abonnent identitetskort modul å samhandle med en operatørens nettverk. Telefonens SIM-kortet er en høylig følsom enhet som kan ikke arbeide for en rekke grunner, mest som er lette å oppløse.

Card tilstand

Fordi det er svært følsom, er T-Transportabel Sidekick SIM-kortet utsatt for skader, spesielt hvis det er overført mellom enheter ofte. Hvis SIM-kortet blir ripet eller skadet, vil det ikke kunne koble til i medhjelper prosessor riktig, dermed holde enheten kobler 2G-nettverket, bare nettverket som det er mulig å koble. Hvis du mistenker at din Sidekick SIM-kortet er skadet, er erstatter det den beste måten å løse problemet.

Installasjon

Ofte, installere transportabel telefon brukernes SIM-kort i enhetene sine feil. Hvis kortet settes opp ned eller bakover, microchip på kortet kobler ikke til telefonens prosessor. T-Transportabel Sidekick kommer med en brukerhåndbok som inneholder detaljerte instruksjoner med diagrammer for å installere riktig SIM-kortet inn i telefonen. Hvis du ikke lenger har tilgang til brukerhåndboken, søk på Internett for å finne en kopi av hefte eller melding oppslagstavler fra folk som har opplevd det samme problemet.

Nettverk

Vær, strømbrudd og høye volumer av nettverkstrafikk kan opprette situasjoner som fører T-Transportabel Sidekick SIM-kortet vises ikke virker da, i virkeligheten, er det nettverket som ikke fungerer som det skal. Mobilmaster fungere som relay stasjoner for cellular sendinger, og i slike tilfeller er de kan motta sendinger fra i medhjelper. Venter ut disse ekstreme forholdene er den eneste måten å håndtere det synes å være en SIM-kortfeil.

Samsvar

De fleste mobiltelefoner, inkludert T-Transportabel Sidekick, er utformet for å støtte SIM-kort som er produsert i den samme tidsperioden som telefonen. For eksempel er en 2G SIM-kortet ideelt for bruk i medhjelper på grunn av sine 2 G nettverksdesign. Men hvis du setter et SIM-kort som er utformet for bruk i en telefon som er 3G-nettverk i stand til i medhjelper, det fungerer ikke riktig, selv om noen nyere SIM-kort er bakover kompatibel med tidligere nettverk og telefon. Til slutt, den beste måten å håndtere et SIM-kort som ikke fungerer slik den skal i i medhjelper er å plassere et nytt kort i enheten. Disse kortene er tilgjengelige direkte fra transportøren eller autorisert lokale forhandlere.