Nnywellness.com

Hvordan få Android Apps på Google-TV


Hvordan få Android Apps på Google-TV

Google TV ble opprinnelig utviklet med en velge få programmer innebygd i TV-bokser og frittstående TV-apparater. Starter i 2011, tilbyr Google også muligheten til å legge til programmer fra Android Market Google TV. Enten du har et system som opprinnelig ikke har denne tilgangen, eller et nytt system som følger med det, får du tilgang til Android programmer tilgjengelige i markedet.

Instruksjoner

• At Google oppdatere din Google TV Logitech eller Sony Blu-ray-boksen eller frittstående Sony Google TV til Honeycomb, Android 3.1. Google inkluderer tilgang til Android markedet med denne oppdateringen. Nye modeller kan komme med Honeycomb installert. Google TV må være koblet til Internett for Google å gi oppdateringer.

• Merk programmer-menyen med fjernkontrollen og trykk "OK"-knappen. Bruk pilene eller touchpad på fjernkontrollen til å bla til Android Market og trykk "OK" på fjernkontrollen.

• Bruk touchpad eller pilene på fjernkontrollen for å markere søkelinjen og skriv inn navnet på programmet du vil installere for å søke etter den. Trykk på "OK"-knappen på fjernkontrollen. Bare programmer kompatible med Google-TV kommer i resultatene.

• Bruke eksterne piler eller berøring å markere programmet og merke den "Installere" knappen på skjermen. Trykk på "OK"-knappen på fjernkontrollen.