Nnywellness.com

Chevette Distributør fjerning


Chevette var en kompakt bil produsert av Chevrolet av 1970-tallet 1980-årene, spesielt designet for å konkurrere med japanske bilprodusenter i både kostnader og drivstoff kjørelengde. Chevette's 4-sylindret motor har en enkelt Distributør på forsiden av motoren. Over tid slites komponentene i Distributør ut sterkt redusere bilens makt og drivstoffeffektivitet. Distributør kan bli reparert eller erstattet, men valgene først krever at eksisterende Distributør fjernes.

Frakobling av batteriet

Koble til Chevette batteriet første å unngå noen fare for elektrisk støt. To store kabler er koblet til toppen av batteriet. Én kabel fungerer som jording, og den andre kabelen er en positiv elektrisk feed. Hver er montert til batteriet med en klemme. Løsne mutteren som vises på hver klemme med en skiftenøkkel, og deretter trekke kabler ut av batteriet.

Fjerne Distributør

Det er fem tunge-gauge ledninger som kobler til toppen av Distributør cap. Fire av disse trådene bære gnisten produsert av Distributør hver motoren fire sylindre via tennpluggene. Femte ledningen, ligger i sentrum av Distributør cap, kobler ignition coil til distributør. Alle fem av disse trådene må fjernes fra distributøren.

Forstå svart spissen av hver ledning, der ledningen inn Distributør cap, og trekk ledningen av hetten. En enkelt liten ledning går fra bunnen av distributøren til ignition coil. Denne ledningen festes til en liten metall stang på spolen og sikres ved en enkelt mutter. Fjern mutteren med en skiftenøkkel, så dra ledningen ut av ignition coil.

På siden av distributøren kalles en kjegle-formet canister en canister vakuum forhånd. En enkelt gummi slangen lysbilder på en metall brystvorte i midten av beholderen. Trekk gummi slangen av beholderen. Distributøren selv er satt inn gjennom motoren og holdt på plass med en hold ned klemme og en bolt, begge ligger ved foten av distributøren. Fjern bolten fra midten av hold ned klemmen og trekker klemmen fra motoren. Trekk Distributør rett ut av motoren.