Nnywellness.com

Hvordan koble opp en Soundstream 404 Amp


Soundstream referanse 404s bil lydforsterker er en allsidig firekanals forsterker som kan operere i tre forskjellige moduser: sammenhengende stereo, blandet mono og forente mono. Sammenhengende stereo modus er ideell for ledninger en venstre og høyre kanal til satellitthøyttalere som 6-av-9 tommers bakre høyttalerne. Blandet-mono modus er et godt valg hvis du ønsker å kjøre to satellitthøyttalere og subwoofer. Brokoblede mono-modus er den ideelle settingen for kjøring subwoofere. Om det er flere ledninger alternativer å koble både subwoofere og full range høyttalere til forsterkeren, er det viktig å dekke de mest grunnleggende ledningsnett konfigurasjonen før prøver avansert ledningsnett alternativer.

Instruksjoner

• Koble bilens negative batteri terminal med wrench å forhindre tilfeldigvis sjokkerende selv mens trekke opp amp.

• Kjøre røde power ledningen og blå ekstern turn-on ledningen fra amp installasjon kit fra bagasjerommet på bilen - hvor din forsterker vil bli plassert - til fronten av bilen. Røde / ledningen må kjøre til positiv batteri terminalen i motorrommet, mens blå ekstern turn-on ledningen må kjøre på baksiden av bilens CD-spiller eller radio. Skjule både ledninger under tepper og/eller trimme for å gjøre det en renere utseende installasjon.

• Den røde / tråden kobles til positiv batteriet terminal og stram med wrench. Koble den andre enden av makt ledningen til den amp's power terminal merket "12V" og stram med skrutrekkeren. Koble den blå eksterne turn-on ledningen til den blå tråden på baksiden av CD-spiller/radioen. Koble den andre enden av blå ledningen til den amp's ekstern terminal merket "Remote".

• Finne en bolt i bilen bagasjerommet som er knyttet til bilens chassis. Løsne det med skiftenøkkelen og koble grunnen kabelen fra amp monteringssett til bolt og stramme. Koble den andre enden av bakken ledningen til den amp's bakken terminal merket "Gnd" og skru ned med skrutrekkeren.

• Kjør høyttalerledningen fra den amp's kanal 1 positiv terminal til positiv terminalen til den første høyttaleren. Stram begge ender av nettverkstilkoblingen sikkert skrutrekkeren for å stramme tråden ned. Gjør det samme for kanal 1 negative terminalen.

• Gjenta for de resterende tre kanalene av amp til alle fire kanaler med forsterkeren er koblet til fire høyttalerne. Knytte bilens negative batteri terminal og stram. På CD-spiller/radioen og sikre at alle fire høyttalere sender lyd.

Tips og advarsler

  • Soundstream 404s er i stand til blir bro til ½ ohm motstand, som leverer 100 x 4 watt strøm til høyttalerne. Ved hjelp av høyest mulig kvalitet kabler/ledningene i bilens lydsystem som du har råd vil levere den beste lydkvalitet.
  • Ikke bakken din forsterker på en løs bolt eller mutter, fordi bakken ledningen kan løsne og/eller gnist og forårsake brann. Aldri arbeidet på bilens lydsystem uten første koble fra batteriets negative terminalen.