Nnywellness.com

Hvordan endre en overføring pakning


Overføring pakninger ble utformet for å tette gapet mellom pan og overføring boliger, for å holde oljen lekker ut av pannen som det er å bli syklet gjennom huset. Pakninger er laget av flere ulike materialer som kork, gummi, fiber og en kombinasjon av materialer. Over tid eller ulike forhold, kan pakningen slites ut, skaper problemer som overføring væske lekkasje. Du kan endre overføring pakningen på bilen din i omtrent en time og unngå skade å din overføring.

Instruksjoner

Hvordan endre en overføring pakning

• Kjøre bilen på bilen ramper for å få tilgang under bilen endre overføring pakningen. Plasser overføring i park og sette en 4-ganger-4 tommers tre blokk bak en av bakre dekk å holde bilen fra å rulle bakover.

• Fjern overføring måling fra røret på baksiden av motoren ved brannmuren og legge peilepinnen bort. Skyv en avløp panne på bakken under overføring pan å fange overføring olje.

• Finn bunnpluggen på bunnen av kjelen overføring og bruk en halvmåneformet fastnøkkel til å løsne pluggen, tillater væske å tømmes i avløpet pannen. Når girolje er drenert, bruke en socket fastnøkkel fjerne skruene som holder overføring pannen på huset.

• Trekke overføring pan fra huset nøye og la alle gjenværende væske avløp i avløpet kjelen. Bruke en sparkel til å rense gjenværende pakning materiale av overføring boliger.

• Fjern gamle pakning materialet fra overføring pannen og kontroller at det er ingen gjenværende materiale eller rusk på pannen. Spre et lag med pakning segl på overføring pannen og deretter forsiktig plassere den nye pakningen på pannen.

• Koble overføring pannen til bolig med bolter og skru dem med en socket skiftenøkkel. Plasser lang stammet trakten i overføring røret og hell den nye girolje i trakten (se ressurser).

• Fjerne trakten plassere peilepinnen tilbake inn i røret, og ta tre kvartal fra det bakre dekket på bilen din. Kjøre bilen tilbake av bilen ramper og la motoren til inaktiv i noen minutter å bla girolje gjennom overføring.

• Ta avløp pan ut fra kjøretøy og kast den drenert girolje på spesialavfall eller bilindustrien forsyne center.

Tips og advarsler

  • For lengre liv og holdbarhet, bruk en kork pakning i stedet for en gummitetningen når du kan. Gummitetningen kan smelte hvis pannen blir for varmt, lage hull og la overføring væske lekkasje. Se bilen brukerhåndboken for den nøyaktige mengden og typen av girolje for kjøretøyet.
  • For å unngå brannskader, aldri endre overføring pakningen når motoren er fortsatt varmt.