Nnywellness.com

Hvordan erstatte Clutch Slave sylinderen


En clutch slave sylinder er en vanlig hydraulisk sylinder med en stang som utvider returnerer under press fra et utenfor vår press. Når trykket er brukt til Slaven, vil stangen utvide og trykker på kast ut peiling armen, tvinge lageret å presse i på fingrene på trykkplaten, og dermed frigjøre clutch. Våren press fra press plate fingrene skyver lageret, forårsaker kast ut peiling armen å presse stangen i Slaven igjen.

Instruksjoner

• Løfte og støtte foran bilen på jack står. Fjern den hydrauliske linjen på clutch slave sylinderen en skiftenøkkel. Slå linjeendepunkt mot klokken.

• Fjern slave sylinderen ved å fjerne to bolter, en på hver ende av slave sylinderen. Bruk den aktuelle kontakten og en skralle for å fjerne skruene.

• Installere nye slave sylinderen. Det vil komme med en plast bandet rundt slave sylinderen å holde stanga i Slaven. Fjern ikke dette bandet. Skru i skruene og stram. Fest den hydrauliske linjen, og snur lokket med skiftenøkkelen og stram sikkert.

• Fyll clutch master sylinder med bremsevæske. Løsne slave sylinder bleeder skruen på siden av slaven med en skiftenøkkel. La bleeder åpen til sylinderen fyller med flytende og bleeder har en jevn drypp. På dette punktet, Lukk bleeder skruen. Sjekk clutch master sylinder igjen og fyller du trenger.

• Bruk en hjelper for å blø luften ut av slave sylinderen. Åpne bleeder skruen igjen på slave sylinderen. Har hjelperen sakte presse clutchpedalen på gulvet, men ikke la pedalen igjen til sa å gjøre dette. Når pedalen er på gulvet, lukke bleeder skruen og stram det tett. Har hjelperen la clutchpedalen opp og har ham pumpe clutchpedalen. Stangen på slave sylinderen bør umiddelbart bryte plast bandet. Sjekk for god bevegelse i stangen i Slaven. Hvis det er lite bevegelse, gjentar du trinn 5 igjen.