Nnywellness.com

Cellen planer for barn


Cellen planer for barn

Med fremskritt innen teknologi i dag får flere og flere mennesker mobiltelefoner. Med mange voksne allerede har mobiltelefon planer, er barn også ute etter telefoner av sine egne, for å holde kontakten med venner og familie. Mange foreldre, men finne problemer med å bestemme om akkurat hvordan du får en telefon for barna sine uten å bruke for mye. En annen viktig faktor for foreldre er pålitelighet. Den største fordelen med barn har en mobiltelefon er muligheten for foreldre å kontakte henne når som helst, betyr en pålitelig leverandør er en nødvendighet.

Typen plan

Det er to store kategorier å velge fra når du ser på en telefon plan for barna. Det er aspektet ved å gi dem en telefon på en kontrakt med leverandøren, eller aspekt ved å bruke en nei-kontrakt leverandør. Begge alternativene har store fordeler som du må veie før du gjør din beslutning.

Kontrakt

Legge barnet til en kontrakt kan være mye billigere enn ingen kontrakt, ofte bare koste deg rundt $10 per måned. Du kan også få ditt barn en anstendig telefon for veldig billig. Ulempen med å bruke en kontrakt er at hvis barnet skader eller mister sin telefon, kan det koste deg hundrevis av dollar å erstatte. Få en kontrakt betyr også å bli låst til det i to år. Hvis noe skulle skje til telefonen, og du kan ikke erstatte den, er du fast fortsatt gjør disse utbetalinger hver måned til kontrakten utløper.

Ingen kontrakt

Nei-kontrakt telefoner, men ofte dyrere enn kontrakt, kan fortsatt være gunstig for barnet ditt. Hvis barnet ditt bruker sjelden telefonen, kan du finne planer som lade bare på dager at telefonen er brukt, sparer deg tonnevis med penger. Hvis barnet ditt bruker telefonen ofte, kan det ende opp med å koste mer i månedlige kostnader enn om du brukte en kontrakt. Hovedfordelen med en nei-kontrakt tjeneste for barnet er at hvis noe skjer med barnets telefonen og den går tapt eller ødelagt, du kan bare gå og kjøpe en annen uten å bruke hundrevis av kroner.

Leverandører

Kanskje er det største aspektet av å velge en plan for barnet leverandøren. Som forelder er har en pålitelig leverandør med et stort dekningsområde et must. Kan barnet bruke telefonen hennes uansett hvor hun går, og det betyr at du skal kunne kontakte henne når som helst. Alle kontrakt leverandører, slik AT & T, Verizon, T-Mobile og Sprint, tilbyr nei-kontrakt tjenester som bruker samme nettverk. Andre nei-kontrakt operatører kan også tilby tjenesten ved hjelp av disse nettverkene, men forsker dette kan hjelpe hjelpe deg i din beslutning.