Nnywellness.com

Hvordan endre bremser bak for en 1989 Cutlass Supreme


Bakre bremseklosser på en Cutlass øverste slites ned over tid, men ikke så fort som foran pads. Selv om de bak bremsene slipper å tåle vekten av motoren når du stopper, arbeider de for å holde bilen nivå. Skadede eller dårlig slitt bak bremser får bilen til aggressivt lunge fremover på stoppe forsøk. Snarere enn å bruke halvparten av dagen på auto-verksted, kan du endre de bak bremsene til 1989 Cutlass øverste høyre hjemme. Reparasjon tar du 40 minutter.

Instruksjoner

• Plass en hjulet blokk fast på plass foran både fører og passasjer fremre dekk. Bruk en lug fastnøkkel til å løsne bakre førerens side Tires lug vanskelige problemer en halv gang mot klokken.

• Heve bilen med hydraulisk jack frem av dekket. Dekk bør synlig måler 6 inches fra bakken. Sted en jack står til venstre for kontakten under ramme jernbane til å støtte vekten av Cutlass Supreme.

• Fjerne alle av det lug vanskelige problemer og skyv dekk av hjulet stenderne, med begge hendene. Rulle dekket ved siden av arbeidsområdet, og plasser det lug vanskelige problemer på et trygt sted frie for skitt.

• Merke posisjonen og retningen på både bremseklossene på låsen åpner og lukker. De må erstattes bare slik du ser dem. Begge pads holdes på plass på caliper av klippene som er montert på overflaten av hver blokk. Klipp vil bare pop ut av sted.

• Fjern den øvre og nedre caliper festeboltene på baksiden av brems skyvelære med en socket skiftenøkkel. Sette bolter i lommen for sikkerhets skyld. Plass en 5-gallon bøtte i hjulet godt ved brems skyvelære.

• Bruk begge hendene til å løfte brems skyvelære opp og ut rotoren så sette den på bøtta. Pop den ytre bremsekloss av låsen åpner og lukker og åpne det indre bremsekloss av caliper stempelet.

• Rotere caliper stempelet klokken med en 12-tommers justerbar tang til den vises helt nivå i sin bar hullet. Bar hullet er som stempelet stikker fra og stempelet må bli tvunget ned i det å installere nye bremseklossene.

• Installere den nye indre bremsekloss like du fjernet gamle puten så installere det ny ytre puten på samme måte. Begge pads bør komme tilbake på plass med minimal kraft.

• Brems skyvelære løft bøtte med begge hender og skyv det ned over rotoren. Installere caliper festeboltene for hånd og stram til LUN. Sett din 3/8-tommers stasjon momentnøkkel til 92 fotpund og sikre både bolter på plass. Flytte bøtte fra arbeidsområdet.

• Montere dekk tilbake på hjulet stenderne og erstatte alle det lug vanskelige problemer for hånd. Bruk din lug fastnøkkel for å stramme det lug vanskelige problemer i en stjernemønster til LUN. Fjerne jack stå og lavere bilen til dekk kommer i kontakt med bakken. Tilbakestille momentnøkkel til 100 fotpund og fortsette stramme det lug vanskelige problemer i stjernemønster til sikker.

• Senk bilen og fjerne hydraulisk plugg. Pumpe gasspedalen sakte til du føler det stive under foten. Gjenta hele prosessen å skifte bremseklosser bak passasjerens side.

Tips og advarsler

  • Mens brems skyvelære fjernet, sjekk din rotoren på begge sider for skade. Hvis rotoren vises dypt arrete eller Rillet, erstatte den. Hvis du må erstatte ett av rotorer, bør du også erstatte tilsvarende rotoren også.