Nnywellness.com

Liste over Jeep-modeller


Jeep er en av de mest kjente merkene av SUV i verden. Det er flere Jeep modeller tilgjengelig, hver med sitt eget unike særpreg. Alle jeeper er tilgjengelige med firehjulstrekk, som kan være nyttig i uvær eller hvis du planlegger å gå off-road i bilen.

Wrangler

Når noen nevner "Jeep", er Wrangler mest sannsynlig hva du synes om. Tilgjengelig med en myk toppen eller en hardtop, Wrangler er sportieste ute av alle jeeper. 2010 Wrangler Unlimited er tilgjengelig med fire dører og mer innvendig plass enn vanlige Wrangler.

Kompass

2010 kompasset er den mest drivstoff-effektive Jeep med en estimert 29 motorveien miles per gallon. Starter rundt $15.000 MSRP, er det også den minst kostbare Jeep på markedet. Det er tilgjengelig i enten to eller fire hjul-stasjonen.

Liberty

På 22 motorveien miles per gallon, 2010 Liberty starter rundt $23.000 MSRP. Liberty har en roomier interiør enn kompasset og standard tauing kapasiteten på om 2000 pund. Liberty er også tilgjengelig i to-hjulet stasjonen og fire-hjulet stasjonen versjoner.

Patriot

Den rimelige 2010 Patriot kommer ikke utstyrt for sleping, men kan være utstyrt med en pakke som vil trekke opp til 2000 pounds. Med 29 motorveien miles per gallon og konkurransedyktig priset rundt $15,500 MSRP, Patriot er et godt valg for en pendler bil.

Grand Cherokee

Kronjuvelen i samlingen Jeep, 2010 Grand Cherokee er må luksuriøse alle Jeep modeller. Tilgjengelig i flere forskjellige funksjonen pakker, er det mulig å ha en grunnleggende Jeep Grand Cherokee eller en Grand Cherokee med alle klokkene og plystre. Med 16 motorveien miles per gallon og starter rundt $31.000 MSRP, er Grand Cherokee den dyreste av Jeep kjøretøy. Den skryt en tauing kapasiteten på 7400 pund når riktig utstyrt.