Nnywellness.com

Hvor å kvitte seg med Trojan Virus fra en iPod Touch


Hvor å kvitte seg med Trojan Virus fra en iPod Touch

Folk trodde at iPod Touch var så sikker som sin eldre bror, Mac. Mac Os X driftssystem anses den sikreste datamaskinen rundt, på grunn av vanskeligheter det gir til hacking. Dette var sant for iPod Touch til sist, da folk begynte klager som sin iPod Touch ikke var fungerer så vel som det en gang gjorde. Det ville stenge uventet og åpne programmer som det ikke var rettet mot åpne. Problemet var en Trojan virus, og det er egentlig bare en måte å fullstendig rense denne trojaneren viruset ut, og det er ved å gjenopprette iPod Touch OS.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere den nyeste versjonen av iTunes. Koblingen til webområdet iTunes er i ressurs-delen. Åpne iTunes når du har fullstendig installert den nyeste versjonen.

• Koble iPod Touch til datamaskinen, Windows eller Mac, og vent som iTunes gjenkjenner iPod Touch. Når det skjer, klikk på iPod Touch-symbolet som bare dukket opp på venstre side av iTunes.

• Velg kategorien "Sammendrag" når du blir presentert med det iPod Berøring menyen. Menyen har et stort bilde av iPod Touch, så når du ser det, klikk på "Summary".

• Klikk på "Gjenopprett" for å starte restaureringen forarbeide av iPod Touch. Prosessen vil ta ca 10 minutter for å fullføre. Du vil bli spurt om du vil opprette en "tilbake på din iPod." Velg"ikke sikkerhetskopiere," som du vil være sikker på at ingen av disse dataene er ødelagt av virus. Velg "Gjenopprett" og vent som iPod tilbakestilles til fabrikkinnstilt programvaren. Trojan virus vil nå være helt borte fra iPod Touch.

Tips og advarsler

  • Denne prosessen sletter alle dataene på iPod Touch.